Godzilla vs Kong filminin sonu sızdırıldı!

Godzilla vs King Kong fragmanı yayınlandı!

Bir YouTuber Godzilla vs Kong filminin sonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dikkat haberin içeriği tamamen spoiler’dan oluşuyor olabilir.

2021 içerisinde vizyona girecek olan yapımlardan Godzilla vs Kong sinema salonlarıyla aynı anda HBO Max’ta da yayınlanacak. Yaklaşık olarak 2 yıldır geliştirme aşamasında olan film için ilk tanıtım videosu geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Bu tanıtım videosu pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Peki ama Godzilla neden durup dururken Kong’a saldırdı? En azından fragmanda gördüğümüz buydu.

Godzilla vs. Kong filminin sonu

Bir YouTuber bu durumun sebebini açıkladı. Filmin sonunu nereden bildiğini ise açıklamadı. Yazının bundan sonraki kısmının film ile ilgili ağır spoiler içerdiğini belirtelim.

Godzilla vs. Kong filminin sonu sızdırıldı!

Hatırlanacağı üzere fragmanda Godzilla, Kong’a saldırıyordu. Bu saldırının temel sebebi Godzilla’nın Gidorah’ın dünyada kalan parçalarını arıyor oluşu. Hatırlanacağı üzere ikinci filmin sonunda Gidorah’ın kopan kafasının kötü adamların elinde olduğunu görmüştük. İşte Godzilla bu kafayı bulup yok etmek için dünyadaki tesisleri arşınlıyor.

Bu arşınlama esnasında yolu King Kong ile kesişiyor. Bilim adamları Kong’u Kurukafa Adası’ndan alarak araştırma yapmak için gizli bir tesise götürüyorlar. İşte bu esnada Godzilla Kong’u buluyor ve savaşmaya başlıyorlar.

Fragmanda görülen şehrin yerle bir olduğu sahnede ise Kong aslında robot bir Godzilla ile savaşıyor. Bu savaşta Kong’a Godzilla da yardım ediyor ve robot Godzilla’yı beraber yeniyorlar.

Robot Godzilla’nın ise bilim adamlarının yanlışlıkla açtıkları bir boyuttan geldiği söyleniyor. Hatta fragmanda gördüğümüz ve Kong’un elinde bulunan silah da farklı bir boyuttan gelme.

Filmin sonunda robot Godzilla yeniliyor ve kahramanlarımız yuvalarına geri dönüyorlar.

Matrix 4’ün ismi belli oldu! İşte detaylar!