Redmi Note 9S Android 11 güncellemesi alıyor

Redmi Note 9S Android 11 güncellemesi alıyor

Bütçe dostu orta sınıf telefonu Xiaomi Redmi Note 9S, Android 11 güncellemesi alıyor. Henüz Redmi Note 8 ile ilgili net bir veri yok. Ancak Hindistan’da MIUI 12.5 güncellemesi almaya başlaması bu yılın başında duyurulmuştu. Hindistan’da çok satan Note 9 serisinin yeni güncellemesi de gelmeye başladı.

V12.0.1.0.RJWMIXM yapı numaralı yeni güncelleme bazı Redmi Note 9S kullanıcılarına sunuluyor. Bunun nedeni, güncellemenin şu anda “Beta” aşamasında olmasıdır. Xiaomi, yapıda herhangi bir kritik hata bulunmadığını onaylamadan önce genellikle test aşamasında tutuyor. Bununla birlikte, yaklaşık 2,5 GB ağırlığındaki bu güncelleme, önümüzdeki günlerde tüm global kullanıcılara sunulacak. Yeni güncelleme, Android’i en son sürüme yükseltecek. Güncellemenin zamanı ise bölgeden bölgeye değişiklik gösterecek. Bu yüzden net bir tarih söylemek mümkün değil. Note 9S Android güncellemesi Xiaomi için büyük bir gelişme değil. Çünkü şirket hali hazırda güncellemeler konusunda pek çok rakibinin önüne geçmiş durumda.

Redmi Note 9S Android 11 güncellemesi alıyor

Redmi Note 9S Android 11 güncellemesi alıyor

Ancak Note 9 Pro’dan birkaç hafta sonra gelen MIUI sürümünün aksine, en son Android için güncelleme üç ay sonra geliyor. Bu güncelleme, Note 9S için son Büyük Android yükseltmesi olacak gibi duruyor. Bu arada Xiaomi, 8 Şubat’ta MIUI 12.5’i Global olarak piyasaya sürecek. Lansman etkinliği ayrıca Mi 11 amiral gemisini küresel olarak piyasaya çıkacak. Sızıntı haberlere göre bir Mi 11Lite’ın da piyasaya sürüleceği söyleniyor. Söylentiler ne kadar doğru çıkacak bekleyip göreceğiz.

Clubhouse nedir?