God of War satış rakamları açıklandı

god of war

Geçtiğimiz günlerde raflardaki yerini alan God of War için satış rakamları açıklandı. PS4’e özel olarak satışa sunulan yapım 3 gün içerisinde muazzam bir başarıya imza attı.

God of War, üç günde rekor kırdı

PlayStation denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi de hiç şüphesiz God of War olacaktır. PlayStation 2 ile hayatımıza giren seri, sonrasında PlayStation 3, PS Vita ve son olarak da PS4’te karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz ay raflardaki yerini alan GoW bu senenin en çok beklenen yapımlarından biriydi. PlayStation 4’e özel olarak raflardaki yerini alan oyun tahmin edildiği üzere ilk 3 gün içerisinde muazzam bir başarıya imza attı.

Sony’den yapılan açıklamada God of War’ın ilk 3 gün içerisinde tüm dünya çapında 3.1 milyon kopya satmayı başardığı belirtildi. Bu sadece tek bir konsola özel olarak satışa sunulmuş bir oyun için gerçekten önemli bir başarı.

god of war

Bu arada şunu da belirtmemiz gerekiyor. GoW bu satış rakamlarıyla, PS4 için en hızlı satan oyun olmadı da başardı.

GoW’un bu başarısı oyunun yapımcı ekibi Santa Monica’nın da iştahını kabartmış gibi görünüyor. Keza şimdiden stüdyonun yetkili isimleri devam oyunu için sinyaller vermeye başladı. Muhtemelen gelecek olan devam oyunu 2020’den önce çıkmayacaktır. Belki de bir sonraki GoW oyunu PlayStation 4 için final niteliğinde de olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Atari VCS, PS4’e kafa tutabilir mi?