God of War Ragnaror 9 Kasım’da PS5 ve PS4’e geliyor

God of War Ragnaror 9 Kasım'da PS5 ve PS4'e geliyor

Sony, 2018’in serideki dramatik dönüşünün devamı olan God of War Ragnarok’un 9 Kasım’da PlayStation 5 ve PS4’te çıkış yapacağını onayladı. İşte tüm detaylar.

Bu açıklama Kasım lansman tarihiyle ilgili daha önceki söylentileri doğruluyor ve 2023’e gecikme konusunda endişelenen oyuncular için hoş bir haber diyebiliriz. Bethesda’nın Starfield’ı gibi başlangıçta bu yıl için planlanan birçok büyük oyun gelecek yıla ertelendi. Bunun sebebi ise devam eden pandemi. Geliştiriciler için zorlu çalışma koşulları altında oyunları yetiştirmeye çalışıyor diyebiliriz. God of War Ragnarok’un en son fragmanı gerçek bir oynanış içermiyor, ancak Kratos ve oğlu Atreus’un olağan süper güçlü  tekmelerini görmemizi sağlıyor.

God of War Ragnaror 9 Kasım'da PS5 ve PS4'e geliyor

Oyunda tekrar çeşitli şeytanlarla karşı karşıya kalmak gibi detaylar mevcut. Ayrıca bir uçurumdan ölüme yakın bir düşüş ve bir tür dev kurt da görünüyor. Atreus bu sefer bir erkek çocuktan daha fazlası gibi görünüyor. Bu yıl oyun severler için oldukça verimli bir yıl oldu diyebiliriz. Zira bir çok oyunun farklı versiyonları piyasaya sürüldü ve bunların arasında sevilen oyunlardan olan God of War da yer alıyor. Klasik oyunlar arasına girmeye hak kazanmış olan oyunun yediden yetmişe hayranı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Şimdi merakla beklenen yeni sürüm için de tarih verildiğine göre oyun severler artık rahat bir nefes alarak beklemeye devam edebilirler. Zira bu sonbahar geçtikten sonra oyun için artık geri sayım başlayacak diyebiliriz.

Ubisoft, bu hafta güncellenmiş yeni oyununu açıklayacak