God of War Ragnarok ne kadar sürecek? İşte yanıtı

god of war

Sony’nin PlayStation 4 ve PlayStation 5 için özel olarak geliştirdiği yeni God of War oyunu için geri sayım devam ediyor. Peki bu yapım toplamda ne kadarlık bir oynanışa sahip olacak? İşte detaylar.

God of War Ragnarok ne kadar sürecek? Hatırlanacağı üzere son God of War oyunu 2018 yılında satışa sunulmuş ve seriye getirdiği yeniliklerle büyük ilgi çekmeyi başarmıştı. Peki serinin yeni oyunu bizlere ne gibi yenilikler sunacak?

PS5’in ilk tanıtımında ortaya çıkan God of War Ragnarok uzun bir süredir geliştirme aşamasında. Aslında oyunun isminin Ragnarok olup olmayacağı da henüz kesinleşmiş değil. Fakat bu konuda güçlü söylentiler mevcut.

god of war

God of War Ragnarok ne kadar sürecek? İşte yanıtı

Son olarak oyunun ne kadar süreceğine ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Serinin yaratıcısı olan David Jaffe konu ile ilgili yaptığı açıklamada oyunun 40 saatlik bir oynanışı hedeflediğini açıkladı. Elbette bu oynanış içerisinde yan görevler de yer alıyor. Hatırlanacağı üzere 2018’de gelen oyun da yaklaşık olarak 25 saatlik bir oynanış süresi sunuyordu.

Neresinden bakarsak bakalım yeni God of War oyunu, oynanış süresi açısından serinin geçmiş oyunlarından çok daha uç bir noktada olacak. Zaten 2018 öncesindeki God of War oyunları ortalama 7 – 8 saatlik oynanış süresi sunuyordu. Görünen o ki Sony yeni yapımda hem ana görevlerin, hem de yan görevlerin oynanış süresini uzatacak.

Apple çalışanları sonunda isyan bayrağını çekti