Bitcoin bir kez daha 50 bin dolar barajını geçti

Bitcoin fiyatını analistler

Kripto para denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Bitcoin tekrardan 50 bin dolar barajını geçmeyi başardı. Peki bu sefer BTC bu seviyelerde tutunmayı başarabilecek mi? İşte yanıtı.

Bitcoin bir kez daha 50 bin dolar barajını geçti. Kripto para piyasası açısından yeşil çizgilerin ağırlıkta olduğu günler devam ediyor. En azından tablonun geneline baktığımızda grafiklerdeki yeşil çizgilerin çoğunlukta olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle Mayıs ayının ikinci yarısında kripto paralarda büyük bir düşüş yaşanmıştı. Bu düşüşün devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmış değil.

Fakat Haziran ayında durgun bir tablo ile karşılaşmıştık. Temmuz ve Ağustos ise Haziran’a nazaran biraz daha iyi geçti. Hali hazırda içerisinde bulunduğumuz Eylül’de ise şimdilik büyük yükselişler yaşanmadı. Yani baştan beri stabil bir durum söz konusu olduğu söylenebilir.

Bitcoin 50 bin dolar barajını geçti

Bitcoin bir kez daha 50 bin dolar barajını geçti

BTC Mayıs ayı içerisinde önemli bir rekora imza atmış ve 64 bin dolar barajını geçmişti. BTC’nin aynı rekoru ne zaman kıracağı büyük bir merak konusu. Son 30 günde BTC 3 defa 50 bin dolar barajını geçmeyi başardı. Fakat 3 seferde de bu seviyelerde kalıcı olamadı.

Geçtiğimiz gün BTC bir kez daha 50 bin dolar seviyesini geride bıraktı. Üstelik bu sefer 51 bin doları da geçerek daha kalıcı bir grafik sergiledi. Elbette bu durumun ne kadar süreceğini kestirmek biraz güç.

Dip not olarak belirtelim. Yatırım tavsiyesi değildir.

İngilizce öğrenmek isteyenlere tavsiyeler: Bunlar işe yarıyor