Genshin Impact’in yaratıcılarının yeni oyunu büyük ilgi gördü

Genshin Impact Summer Fantasia güncellemesi geliyor!

Genshin Impact’in arkasındaki stüdyo olan miHoYo’nun dört gün önce ön kayıta açılan yeni oyunu Honkai Star Rail, daha şimdiden 2 milyondan fazla kayıt aldı.

Çin merkezli oyun şirketi miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact, 2020’nin eylül ayında oyun severlerle buluşmuş ve büyük ilgi görmüştü. Öyle ki oyun 2021 yılında 3 milyar dolar gelir elde ederek bir yılda en çok gelir elde eden oyun olarak tarihe geçti. Genshin Impact ile böylesine büyük bir başarı yakaladığı için miHoYo’nun bir sonraki oyununun ne olacağı da merakla beklenmeye başlandı. Sonunda stüdyo Honkai Star Rail adını taşıyan yeni oyununu duyurduğunda bu proje heyecanla karşılandı. Gelen son rakamlar, bu heyecanın boyutunu gözler önüne seriyor.

Honkai Star Rail

Hoyoverse, geçtiğimiz hafta Honkai Star Rail’i ön kayıtlara açtı. Oyunun ön kayıtlara açılmasının üzerinden sadece dört gün geçmiş olsa da daha şimdiden 2 milyondan fazla oyun sever miHoYo’nun yeni oyununu denemek için kayıt yaptırdı. Elbette oyun için ön kayıt yaptıran herkes çıktığında oyunu satın almayabilir. Ancak dört gün içinde 2 milyondan fazla oyun severin katılımda bulunması, oyuna ilginin ne kadar büyük olduğunu gözler önüne seriyor.

Genshin Impact ile büyük başarı yakalayan miHoYo’nun Honkai Star Rail ile bu başarıyı tekrarlayıp tekrarlayamayacağını bekleyip göreceğiz. Ancak ona yakın bir başarı kapıda gibi görünüyor. Honkai Star Rail, PC’nin yanı sıra iOS ve Android’e de gelecek.

Bing iki günde bir milyondan fazla kullanıcı çekti