Gelmiş geçmiş en çirkin cep telefonları

en çirkin cep telefonları

#İŞBİRLİĞİ

Günümüzde cep telefonu satın alırken en geçerli kriterlerden birisi de tasarımdır. Bu yazımızda tasarım tarafından nasibini alamamış en çirkin cep telefonları ile karşınızdayız.

Genel olarak telefon alırken öncelikli olan bazı kriterler vardır. Bilinçli tüketiciler, bir ürünü almadan önce ince eleyip, sık dokuyarak artısıyla eksisiyle karşılaştırma yapabilirler. Fakat öyle zamanlar olur ki karşınızdaki ürün sizi tasarımıyla mest etmişse, diğer tüm eksi özelliklerini görmezden gelip satın alabilirsiniz.

Nitekim aynı durum akıllı telefonlar için de geçerli. Bugün herhangi bir akıllı telefonu satın almak için teknoloji mağazasına girdiğinizde dikkat çeken en önemli kriter telefonun tasarımı oluyor. Şık bir tasarım, telefonun diğer eksilerini de görmezden gelmenize zemin hazırlayabiliyor.

Bu durum sadece günümüz için geçerli değil. Geçmişte de telefon tasarımları kullanıcılar için önemli bir kriterdi. Doğal olarak üreticiler de tasarımın ne derece önemli olduğunun farkındalardı.

Tasarım alanında rakiplerinin önüne geçmek, farklı bir işe imza atmak isteyen üreticiler durumu zaman zaman fazla abarttılar. Hal böyle olunca ortaya hayli çirkin cep telefonları çıktı.

İşte bu yazımızda tam olarak da bu telefonlara değineceğiz. Sizlere gelmiş geçmiş en çirkin cep telefonları ile ilgili bir liste sunacağız.

Hemen baştan belirtelim. Listedeki telefonlar içerinde çirkinliğine rağmen başarılı olmuş bir model bulunmuyor.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri gelmiş geçmiş en çirkin cep telefonları tasarımları ile başbaşa bırakalım. (Diğer görseller için sayfa değiştiriniz.)

En çirkin tasarıma sahip cep telefonları

Siemens Xelibri 2

Siemens Xelibri 2