Zihinlere kazınan, unutulmaz cep telefonları

cep telefonları

#İŞBİRLİĞİ

Akıllı telefonlardan önce hayatımızda tuşlu telefonlar vardı. Çoğu unutulsa da bazıları zihinlere kazındı. İşte unutulmaz cep telefonları.

Günümüzde tuşlu cep telefonlarının yerini akıllı telefonlar aldı. Artık kullandığımız telefonlarda tuş görmek çok zor. Fakat bu durum hep böyle değildi. Akıllı telefonlar hayatımıza girmeden önce tuşlu cep telefonları vardı.

O dönemde yüzlerce ve hatta belki de binlerce model satışa sunuldu. Fakat günümüze geldiğimizde bu modellerden pek azı hatırlanıyor.

Bu yazımızda tasarımlarıyla zihinlere kazınan ve adeta bizleri akıllı telefonlara hazırlayan modellerle karşınızdayız. Yani unutulmaz cep telefonları ile.

Orta segment akıllı telefon pazarındaki rekabet kızışıyor

Listemize geçemden hemen belirtelim. Genel olarak akıllı telefonların öncesinde satışa sunulan, renkli ekrana sahip modelleri baz aldık. Eğer biraz daha geri gitseydik listeye 3310, 5110 gibi efsaneleri de eklememiz gerekirdi ki o zamanda bu yazı hayli uzun sürebilirdi.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri unutulmaz cep telefonları listemiz ile başbaşa bırakalım.

Unutulmayan cep telefonları!

Nokia 3650

Nokia’nın tarihindeki en önemli telefonlardan biri olan Nokia 3650, geniş ekranı ve eski klasik çevirmeli telefonları andıran tuş takımı ile dikkatleri üzerine çekmişti. 3650 aynı zamanda Nokia’nın geniş ekranlı ilk telefon modellerinden biri olarak da ön plana çıkıyordu.

unutulmaz cep telefonları