Tasarımıyla göz kanatan en ilginç telefonlar

teklefon

#İŞBİRLİĞİ

İşte en ilginç telefonlar. Cep telefonlarında tasarım hayli önemli bir kriter olarak ön plana çıkıyor. Fakat bazı modeller var ki adeta tasarımıyla göz kanatıyor. 

Günümüzde kullanıcıların telefon seçerken en çok dikkat ettiği hususlardan birisi de tasarım. Bir telefonun müşteriyi kendisine çekebilmesi için öncelikli olarak zarif bir dış tasarıma sahip olması gerekiyor.

Bu durum günümüzde geçerli olduğu gibi, tuşlu telefonların yaygın olduğu dönemde de geçerliydi. Kullanıcılar genel itibariyle bir cep telefonu satın alırken, özelliklerinden ziyade dış görünüşünün nasıl olduğuna bakıyorlardı.

Akıllı telefonlarda genel olarak bir tasarım çizgisi olsa da cep telefonlarında böyle bir sınırlama yoktu. Dolayısıyla ortaya tasarımı ile adeta gözlerimizi kanatan hayli ilginç telefonlar çıkabiliyordu.

Hangi konsol kaç para eder? 2. el konsol fiyatları için tıklayın

Bu listemizde, tasarımıyla sınıfta kalan, satış anlamında pek varlık gösterememiş, pek çok kişinin hatırlamadığı en ilginç telefonlar ile karşınızdayız. Günümüzde bu kadar farklı tasarımlar artık yok. Zaten olsa da geçmişte olduğu gibi yine pek fazla tutmayacaktır.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri gelmiş geçmiş en çirkin cep telefonları tasarımları ile başbaşa bırakalım. (Diğer görseller için sayfa değiştiriniz.)

En ilginç tasarıma sahip telefonlar

Siemens Xelibri 2

Siemens Xelibri 2