Garmin Enduro 2 şarj süresi ile parmak ısırtıyor

Garmin Enduro 2 şarj süresi

Akıllı saatlerin en büyük problemi olan kullanım süresi, yakın bir gelecekte dert olmaktan çıkacak.

Garmin Enduro 2 şarj süresi ile parmak ısırtıyor. Teknoloji dünyasının en önemli cihazlarından biri olan akıllı saatlere getirilen en önemli eleştiri, bu cihazların kullanım süresinin kısıtlı olması. İleri seviye özelliklere sahip bir akıllı saat genelde en fazla 3-4 gün kadar kullanılabiliyor. Ancak Garmin tarafından geliştirilen yeni akıllı saat modeli Garmin Enduro 2 bu sorunlara çare olabilir.

Garmin Enduro 2 şarj süresi

Profesyonel koşucular ve dayanıklılık gerektiren sporlar için geliştirilen Garmin Enduro 2, markanın bugüne kadar tanıttığı en güçlü cihaz özelliği taşıyor. Hem GPS’in hem de solar şarjın açık olduğu senaryo da 150 saate kadar kullanım ömrü sunan cihaz 1.100 dolarlık fiyat etiketiyle dikkat çekiyor.

Garmin Enduro 2 şarj süresi

Garmin Enduro 2 şarj süresi ile parmak ısırtıyor

Enduro 2, hem arka kapak hem de çevre olarak titanyumdan güç alacak. 1,4 inç büyüklüğüne ve 280 x 280 çözünürlüğüne bir sahip AMOLED ekranla karşımıza çıkacak olan yeni akıllı saat 10ATM’ye kadar suya dayanıklılık sunuyor. 32GB dahili depolama alanına sahip olan cihazın en dikkat çeken yönü ise, solar şarj paneli açıldığında gösterdiği kullanım süresi performansı.

Garmin Enduro 2 şarj süresi

Garmin tarafından yapılan açıklamalara göre, Enduro 2 bu modun açılmasıyla birlikte 46 güne kadar kullanım imkanı sunacak. Ancak eğer kullanıcılar bu akıllı saati güç tasarruf moduna alırlarsa Garmin Enduro 2 tamı tamına 550 güne kadar kullanılabilecek. Bu gerçekten inanması güç bir süre ve Garmin bu konuda son derece iddialı.

Otopilot özelliği Tesla’nın başını ağrıtmaya devam ediyor