En iyi pil performansına sahip 5 akıllı telefon

akıllı telefon pil ömrü

#İŞBİRLİĞİ

Cep telefonlarından akıllı telefonlara geçiş sürecinde, kullanıcıları en çok zorlayan şey şarj süresinin kısalması oldu. Bu yazımızda en iyi pil performansına sahip 5 akıllı telefon modelini sizlerle paylaşıyoruz.

Malum teknoloji çağında yaşıyoruz. Bu durum ister istemez her kesimden insanın hayatını etkilemiş durumda. Özellikle akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte, tüm dengeler değişti diyebiliriz. İnsanlar, en çok akıllı telefon uygulamaları ile vakit geçirir oldu. Bu durum bazı problemleri de beraberinde getirdi.

En iyi pil süresine sahip 5 akıllı telefon

Cep telefonlarının hüküm sürdüğü dönemde, kullanıcılar pil sorunu yaşamıyorlardı. En kötü telefonun şarjı bile en az 2 -3 gidiyordu. Fakat akıllı telefonların yaygınlaşması, pil süresinin de önemli ölçüde azalmasına neden oldu. Öyle ki günümüzde, pek çok kullanıcının şarjı bir gün bile yetmiyor. Dolayısıyla kullanıcılar telefonlarını gün içerisine tekrar tekrar şarja takmak zorunda kalıyorlar.

Bu durum iki temel ihtiyacı da beraberinde getiriyor. Birincisi satın alınan telefonun hızlı bir şekilde şarj olması. İkincisi de şarj süresinin ortalamanın üzerinde olması.

Peki bu iki kritere de sahip olan modeller hangileri? İşte bu yazımızda pil performansı bakımından rakiplerini geride bırakmayı başaran en iyi 5 akıllı telefon modelini sizlerle paylaşacağız.

Tabi ki öncelikle şunu belirtelim. Bu akıllı telefon modellerini belirlerken amiral gemisi modellerini baz aldık. Yani giriş segmenti donanıma sahip, 4000 mAh – 5000 mAh pil kullanan cep telefonundan bozma akıllı telefonları karşılaştırmaya dahil etmedik.

İşte en iyi pil performansına sahip 5 amiral gemisi modeli.

Önemli not: Telefon seçimi pil kullanım süresi baz alınarak yapılmıştır. Yani listedeki telefonlar en uzun pil kullanım süresine sahip modelleri içermektedir. Söz konusu şarj olma süresi olduğunda listeye farklı modeller de dahil olabilir. Fakat bu modellerin pil kullanım süresi listedeki modellerden daha düşük olacaktır.

2500 TL altı en iyi 5 akıllı telefon