Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı. Premier tarihi belli oldu

maxresdefault 15

#İŞBİRLİĞİ

Ve milyonlarca Game of Thrones hayranının beklediği an geldi. HBO, Dizinin 8. sezonuna ait fragmanı yayınladı ve sezonun başlangıç tarihini duyurdu.

Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı. Premier tarihi belli oldu

Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen Game of Thrones TV serisinde sona yaklaşıyoruz. HBO, serinin 8. sezonuna dair kısa bir video yayınladı ve sezonun başlangıç tarihini verdi. Buna göre 8. sezon, 14 Nisan 2019 itibarıyla başlayacak.

Yeni sezona dair daha önce birkaç görsel yayınlanmıştı. Bu görsellerde Sansa, Jon ve Daenerys’ın Kuzey’de birlikte oldukları görülüyordu. Sanıyoruz bu sezon, şimdiye kadar hazırlanmış en heyecanlı ve en şiddetli GoT sezonu olacak. Zira bu kez düşmanlar çok farklı. Crypts of Winterfell

GoT yazarlarından yeni Star Wars üçlemesi

Disney, yıldız savaşları serisine yeni bir üçleme daha eklemeye hazırlanıyor. GoT dizisinin yazarları David Benioff ve D.B. Weiss, yeni bir Star Wars üçlemesinin yazarlığını ve yapımcılığını üstlenecek.

David Benioff ve D.B. Weiss ise konu hakkındaki duygularını “1977’nin yazında çok uzaklardaki bir galaksiye yolculuk ettik ve o zamandan beri bunun hayalini kuruyoruz. Bu fırsat için onur duyduk, sorumluluk bizi biraz korkuttu ve Game of Thrones’un final sezonu tamamlandığında başlamak için sabırsızlanıyoruz.” sözleriyle paylaştı.

Huawei P smart 2019 inceleme

Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı. Premier tarihi belli oldu