Game of Thrones yazarı sosyal medya hakkında konuştu

Game of Thrones yazarı sosyal medya hakkında konuştu

Game of Thrones yazarı George R.R Martin sosyal medyanın günümüzdeki hali hakkında konuştu. İşte tüm detaylar.

George R.R. Martin kişisel blogunda yeni bir yazı yazdı ve sosyal medya hakkında konuştu. Martin, Ukrayna ve Gazze’deki savaştan Amerika genelinde artan nefrete kadar, her konuda sosyal medyada şikayetlerin arttığını söyledi. Martin sosyal medyayı kullanmayı bıraktığını söyledi. Artan nefret dolu yorumlara bakınca, “Bunların hiçbirini yeniden yaşamaya dair hevesimin olmadığını fark ettim” diye yazdı. “2023, dünya ve millet için, benim ve benim için hem profesyonel hem de kişisel olarak kabus gibi bir yıldı. Bittiği için çok mutluyum.” Martin, “teselliyi bulabildiğim her yerde bulmaya çalıştığını” ekledi.  Kitaplarda. Filmlerde ve televizyon programlarında… ama orada bile zehirlilik artıyor.” Sözlerini teselliyi çikolatada bile bulmaya çalıştığını söyleyerek bitirdi.

Game of Thrones yazarı sosyal medya hakkında konuştu

Game of Thrones yazarı Martin sözlerine şöyle devam etti: “En sevdiğimiz kitaplar ve filmler hakkında konuşmak ve her şeyi farklı gören hayranlarla hararetli tartışmalar yapmak eskiden eğlenceliydi. Ama nedense bu sosyal medya çağında artık bunu söylemek yetmiyor. ‘X kitabını ya da Y filmini sevmedim, nedeni de bu.’ Artık sosyal medya, sevdikleri şeylerden ziyade nefret ettikleri şeyler hakkında konuşmayı tercih eden ve sevdiklerinin mezarları üzerinde dans etmekten keyif alan anti-hayranlar tarafından yönetiliyor.”

HBO’nun devam eden kitap serisinden uyarlanan “Game of Thrones”un son sezonunda yaşanan aşırı tepkiler göz önüne alındığında, Martin sosyal medyada “hayran karşıtlarıyla” mücadele etme konusunda deneyimli.

Panasonic MZ882 : Bugüne Kadarki En sürdürülebilir Projektörünü Duyurdu