Game of Thrones Kitaplarını Daha Çok Bekleyeceksiniz

gameoft

Game of Thrones dizsinin uyarlandığı Buz ve Ateşin Şarkısı serisinin son iki kitabı uzun süredir yazım aşamasında. Yazar George Martin, kitabı bekleyenlere net cevap verdi.

Ülkemizde Taht Oyunları diye yayınlanan popüler dizi Game of Thrones, internet fenomeni oldu. İzlenme rekorları kıran dizi, 9gag ve sosyal medyanın en çok geyik yapılan konuları arasında yer alıyor. Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarına dayanan dizi, önümüzdeki yoldan itibaren farklı bir yola girecek. Yazar George Martin, 7 kitaplık serinin yeni eserini bir türlü bitiremedi.

gothrones

Önümüzdeki Nisan ayında yayında olan son kitapta dizi yapımcıları tarafından tükenecek. Bundan sonra dizi ya kendi kurgusuyla devam edecek ya da George Martin 6. kitabı yayınlana kadar HBO projeye ara verecek. Popülerliğin zirvesindeki Game of Thrones için herkes yazara aynı soruyu yöneltiyor. Bu konuda pek konuşmaya George R.R Martin, en son verdiği röportajda ağzını bozdu. Martin, “300 bin kelimeden oluşan bir kitabı yazmak kolay değil, bu işi kendiniz yapıyormuş gibi hayal edin daha yapılacak çok iş var” dedi. Sonrada hayranlarına küfür ederek sabretmeleri gerektiğini söyledi. Elimizdeki tek somut açıklamaya göre 6.kitabın yayınlanması için daha uzun süre beklememiz gerecek.

İngiliz Ordusu Transformers Yapacak