Panasonic MZ882 : Bugüne Kadarki En sürdürülebilir Projektörünü Duyurdu

MZ882

Geri dönüştürülebilir bileşenlerin yanı sıra daha yüksek parlaklık ve gelişmiş verimlilik, Panasonic MZ882 projektör serisini sürdürülebilir bir seçim haline getiriyor.

Panasonic Connect Europe, ISE 2024’te LCD MZ882 Serisinin tanıtımıyla bugüne kadarki en sürdürülebilir projektörünü duyurdu. 8.200 lm’ye kadar parlaklığa sahip MZ882 Serisi, sürdürülebilirlik ve maliyet performansına güçlü bir vurgu yaparken eğitim ve çalışma alanlarında görsel kalite için yeni bir ölçüt belirliyor.

Ana projektör ünitesinde ilk kez geri dönüştürülmüş reçineler (%10) ve baştan sona geri dönüştürülebilir bileşenler içeren MZ882 Serisi, Panasonic ürünlerinin karbon ayak izini azaltma çabasında bir kilometre taşını temsil ediyor. Ambalaj ve ilgili aksesuarlardaki azalma sayesinde israfı en aza indiren projektör, enerji tasarrufu sağlayan yenilikler sunarken, müşterilerin beklediği iyi aydınlatılmış odalarda da parlak ve keskin görüntüler sunuyor.

 MZ882

Atık ve Karbon Ayak İzini Azaltmak için Optimize Edildi

Serinin geliştirilmiş optik motoru, lm/W verimliliğinde %8,7’ye kadar artışla mevcut MZ880 Serisine göre parlaklığı artırıyor. MZ882 Serisi ayrıca sinyal algılandığında projektörü başlatan ve sunumlar sırasında projektörün sürekli çalışmasını en aza indiren akıllı bir otomatik açılma işlevi sunuyor. Atıkları sınırlamak için ECO Filtre iki kez yıkanabilir ve tekrar kullanılabilirken, ışık kaynağı ve filtre bakımının 20.000 saatte bir yapılması öneriliyor.

Parlak ve Keskin İzleme Konforu

Optimum şekilde dengelenmiş renk ve parlaklığa sahip MZ882 Serisi, gözleri yormayan net görünürlük için iyi aydınlatılmış alanlarda keskin, ayrıntılı görüntüler üretir. Görüntü gerçekçiliği ve enerji verimliliği, ışık kaynağına sahne bağlantılı modülasyon kontrolü ile yüksek 3.000.000:1 kontrast oranı sağlayan Dinamik Kontrast ile daha da geliştirildi.

 MZ882

Detail Clarity Processor 4, daha iyi bir netlik hissi için her sahnedeki video sinyalini analiz ederek, temel ortam aydınlatmasını ölçüp, parlaklık algısını geliştirmek ve enerji kullanımını optimize etmek için gerçek zamanlı düzeltmeler gerçekleştiriyor. Çoklu ekran uygulamaları için projektör, Deklanşör Senkronizasyonu ve Kontrast Senkronizasyonu işlevlerini destekliyor ve Panasonic’in Geometry Manager Pro yazılımıyla uyumlu çalışıyor.

Kolaylaştırılmış İş Akışı ve Sorunsuz UX

27dB sessiz çalışma, dikkat dağıtıcı unsurları azaltarak katılımcıların sunuma odaklanmasını sağlıyor. Geniş ekran 21:9 en boy oranları, sürükleyici konferans düzenlerine uyacak veya belgeleri yan yana görüntüleyecek şekilde destekleniyor. Yeni projektör duruş algılama işlevi, kurulum süresini en aza indirirken kurulum sürecine dahil olan personel sayısını azaltarak daha akıcı ve kaynak dostu bir iş akışına katkıda bulunuyor. ELU20 Ultra Kısa Yansıtma Açılı Yakınlaştırma Lensi de dahil olmak üzere altı adet isteğe bağlı lens seçeneği, projeksiyonu herhangi bir düzene sorunsuz bir şekilde uyarlamak için geniş aralıklı motorlu lens kaydırmayı destekliyor.

Palworld başarısını neye borçlu?