Skyrim ve Game of Thrones Birleşti

skyrim

Ejderhadalar, kahramanlar taht savaşları ve karlı mekanlar. Skyrim ve Game of Thrones’un en büyük ortak noktaları bunlar. Bir birlerine çok yakın zamanlarda popüler olan iki eser, benzerlikleri sayesinde dikkat çekti.

Biri edebiyat ve dizi dünyasının en sevilen eserleri arasında yer alırken Elders Scrolls serisinin son oyunu Skyrim’de oyuncular arasında efsane oldu. Bunca zaman iki dünyanın benzerlikleri sık sık internet geyiklerine konu olmuştu. İlk kez bu iki dünya bir birine bu kadar yakın. Brady Wold adlı grafiker Game of Thrones dizisinin klasikleşmiş jeneriğini Skyrim dünyasıyla birleştirdi.

http://player.vimeo.com/video/90589442

 Game of Thrones’un yeni bir bölümünü izliyormuşsunuz gibi başlayan jenerikte, aslında tüm bölgeler ve binalar Skyrim haritasına ait. Photoshop , Cinema 4D, Maya, Premiere, ZBrush After Effect gibi programlarla hazırlanan video dizinin jeneriğine çok benziyor. Brady Wold Skyrim ve Game of Thrones hayranlarının seveceği bu çalışmayı iki senede bitirmiş. Vakit öldürmek ve rahatlamak için yaptığı videoyu işlerden arta kalan zamanlarda ve öğle tatillerinde yapmış. 1 dakika 41 saniye süren animasyon iki yıllık bir emeğin ürünü.

 Ford Fiesta Göz Kamaştırıyor!