Game of Thrones son sezon yönetmenleri açıklandı

got

Televizyon tarihinin en popüler dizilerinden biri olan Game of Thrones, son sezonu ile nefesleri kesecek. İşte son sezonun yönetmenleri.

Ülkemizdeki dizi kültürünün Avrupa ve Amerika ile kıyaslandığında hayli farklı olduğunu söyleyebiliriz. Genel itibari ile ülkemizde ekrana gelen diziler, aşk, ihanet ve ihtiras üçgeni üzerine kurulu oluyor. Ara sıra komedi tarzında kaliteli ve farklı yapımlar da gelmiyor değil. Zira İşler Güçler ve Leyla ile Mecnun dizilerini örnek olarak vermek mümkün. Fakat ne yazık ki henüz Game of Thrones gibi bir dizimiz yok. Muhtemelen yakın bir zamanda da olmayacak.

Game of Thrones, televizyon tarihinin en popüler dizilerinden birisi. Hali hazırda ülkemizde TV kanalları aracılığı ile yayınlanmıyor olsa da belki de en çok izlenen dizilerden birisidir. Dizinin izleyici kitlesini ise genelde genç kesim olarak tabir edilen kitle oluşturuyor.

Game of Thrones bu sezon ki bölümleriyle de izleyicilerden tam not almayı başardı. Önümüzdeki sene final yapacak olan dizinin 6 bölümü için 4 farklı yönetmenle çalışılacağı belirtiliyor. Bunlar, Michael Sapochnik, David Nutter, Davit Banioff ve Dan Weiss.

İsmi geçen tüm yönetmenler daha önce GoT setinde görev almış isimler. Yani projeye yabancı değiller. Dizinin son sezonunun 2018’in 2. çeyreğinde çekileceği belirtiliyor. En azından çekimler İlkbahar aylarında başlayacak diyebiliriz. Yayın tarihi ise henüz netleşmiş değil. Sabırsızlıkla bekliyoruz.