Galaxy Z modelleri için kötü haber

Samsung Galaxy Z Fold2 5G, One UI 3.1 güncellemesi alıyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, katlanabilir akıllı telefonlarına getirmek istediği yeniliği bu sene de ertelemiş gibi görünüyor.

Galaxy Z modelleri için kötü haber! Katlanabilir akıllı telefon tasarımının öncüsü Samsung, yaptığı yatırımlar sayesinde bu pazarın tartışmasız lider ismi olmayı da sürdürüyor. Bununla birlikte Güney Koreli teknoloji devinin, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleriyle bu durumu iyiden iyiye pekiştirdiği de bir gerçek. Katlanabilir akıllı telefon pazarının halen en güçlü ve en çok satan modellerinden ikisi konumunda olan Fold 3 ve Flip 3 artık yavaş yavaş gerileme dönemine girecektir çünkü her ikisinin de halefleri yolda.

Galaxy Z modelleri

Bilindiği üzere Samsung, vaktinin büyük bir kısmını yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri olan Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’e ayırıyor. Yakın zamana kadar gelen sızıntılarda, şirketin bu iki cihazda da ekran altı parmak okuyucu kullanacağı iddia edilirken, şimdilerde rüzgar tersine dönmüş gibi görünüyor.

Galaxy Z modelleri

Galaxy Z modelleri için kötü haber

Şirkete yakın kaynaklardan gelen son bilgilere göre Samsung, katlanabilir telefonlara halen kullanışlı bir ekran altı parmak izi okuyucu konumlandırmanın yolunu bulamamış. Bunun anlamı ise, hem Galaxy Z Fold 4 hem de Galaxy Z Flip 4 modellerinde güç tuşuna entegre parmak izi okuyucusunu görmeye devam edeceğiz.

Galaxy Z modelleri

Tabi bunlar şimdilik halen birer iddiadan ibaret. Her iki telefonun da tanıtım tarihine önemli sayılabilecek bir zaman olduğu göz önüne alındığında, halen bu durumun değişebileceğini söylemek mümkün.

Galaxy Watch 5 Pro, daha büyük bir pil ve Wear OS ile gelecek