Galaxy Watch 5 Pro, daha büyük bir pil ve Wear OS ile gelecek

g6

Samsung, bir süredir Galaxy Watch’ın iki versiyonunu her yıl piyasaya sürüyor. Bu yıl da markanın iki Galaxy Watch 5 modelini piyasaya sürmesi bekleniyor.

Samsung’un bu yıl piyasaya sürmeye hazırlandığı cihazlar Watch 5 ve Watch 5 Classic olması bekleniyordu.  Ancak şimdi son raporlara göre , seride Samsung Galaxy Watch 5 Pro olarak adlandırılan üçüncü bir modelin olabileceğini ortaya koyuyor.

Rapor, yakında çıkacak olan Samsung Galaxy Watch 5 Pro’nun SM-R925 model numarasını taşıyacağını öne sürüyor. Galaxy Watch 4’teki 361mAh yerine büyük bir 572mAh pil ile gelmesi bekleniyor.

Galaxy Watch 5 Pro

Galaxy Watch 5 Pro’nun büyük pili, daha büyük bir boyuta sahip olabileceğine inanmamıza neden oluyor. Ancak bu yılki Watch 5’in boyutlarının 40mm ve 44mm olduğu bir önceki rapora göre ortaya çıkmıştı . Sadece Pro modelinin boyutu daha büyük olabilir, ancak şu an için tam boyuttan emin değiliz.

Pil ve boyutun yanı sıra Watch 5 Pro, Google’ın Wear OS işletim sistemine sahip olacak. Bazı Watch 4 kullanıcıları daha önce akıllı saatin pil ömründen şikayet etmişti ve görünüşe göre bu Pro modeliyle değişiyor.

Galaxy Watch 5 Pro’nun detayları şu an için çok az. Ayrıca, Pro modelini ilk kez duyuyoruz ve şirket resmi olarak hiçbir şeyi doğrulanmasa da yeni bir gelişme yaşanmaması halinde bu şekilde saatlarin kullanıcı karşısına çıkması bekleniyor.

Acer, Rusya’daki faaliyetlerini durdurdu