Galaxy Z Fold 6 Slim lansmanı için geri sayım başladı

Galaxy Z Fold 6 Slim 2

Samsung’un Galaxy Z Fold serisine yönelik geliştirmeleri, markanın katlanabilir telefon alanındaki liderliğini sürdürmeye yönelik adımlarını gözler önüne seriyor. Şirketin, Galaxy Z Fold 6 Slim katlanabilir cihazı piyasaya sürmeye hazırlandığına dair son sızıntılar bu genişlemeyi doğrular nitelikte.

Galaxy Z Fold 6 Slim, Samsung’un 2019’dan bu yana düzenli olarak piyasaya sürdüğü katlanabilir modellerin altıncı neslindeki ikinci kitap tarzı cihaz olacak. Son olarak, SM-F958N model numarasına sahip bir Samsung cihazı, Kore Kimyasal Endüstrisi Test ve Araştırma Enstitüsü (KTR) sertifikasyon platformunda görüldü. Bu model numarası, Galaxy Z Fold 6’nın SM-F956N model numarasına oldukça benziyor ve bu cihazın Galaxy Z Fold 6 Slim olabileceği düşünülüyor. Sertifikasyonun Güney Kore’de görülmesi, bu cihazın ilk olarak bu ülkede satışa sunulacağına işaret ediyor.

Galaxy Z Fold 6 Slim

Güney Kore’den gelen bilgilere göre, Galaxy Z Fold 6 Slim’in 25 Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ayrıca, cihazın Çin pazarında Samsung Galaxy W25 olarak lanse edilebileceği ve Huawei ile Honor gibi diğer markaların katlanabilir cihazlarıyla rekabet edebileceği belirtiliyor. Ancak, cihazın ABD ve diğer pazarlardaki durumu henüz belirsizliğini koruyor.

Adından da anlaşılacağı üzere, Galaxy Z Fold 6 Slim’in, yakın zamanda piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 6’nın daha ince bir versiyonu olması bekleniyor. Cihaz, Honor Magic V3 kadar ince olmayabilir, ancak Samsung’un bugüne kadarki en ince katlanabilir telefonu olması muhtemel. Söylentilere göre Galaxy Z Fold 6 Slim, kapalıyken 10 mm kalınlıkta olacak; bu, Galaxy Z Fold 6’nın 12,1 mm’lik kalınlığına göre belirgin bir fark yaratıyor.

sslim

Ancak bu incelik bir fedakarlıkla geliyor gibi görünüyor. Raporda, Galaxy Z Fold 6 Slim’in S Pen işlevselliğine sahip olmayacağı iddia ediliyor. Bu, Samsung’un cihazın kalınlığını azaltmak için S Pen bölmesini ve 0,3 mm sayısallaştırıcı filmi çıkarmış olabileceği anlamına geliyor. Diğer markalar bu tür bir özellikten ödün vermeden cihazlarını ince tutmayı başarmış olsa da, bu strateji Samsung’un Z Fold 6 Slim’i daha farklı bir ürün olarak konumlandırma amacı taşıyabilir.

Galaxy S25 serisi Samsung OTA sunucusunda görüldü