Vivo Y300 Pro batarya performansıyla büyüleyecek

Vivo Y300 Pro

Vivo’nun yakın zamanda piyasaya sürmeye hazırlandığı vivo Y300 Pro hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor, son olarak cihazın batarya gücü ile ilgili bilgiler geldi.

Gelen bilgilere göre yakın zamanda piyasaya sürülecek olan vivo Y200 Pro modelinin halefi vivo Y300 Pro, ön tarafında büyük bir merkez delikli kamera modülü ve dörtlü kavisli bir ekran tasarımıyla dikkat çekecek. Bu model, seride ilk kez eşit derinlikte dörtlü kavisli bir ekran sunarak tasarım açısından yeni bir adım atacak. Ayrıca cihaz, 6500 mAh gibi yüksek kapasiteli bir bataryaya sahip olacak ve bu, vivo telefonları arasında en büyük pil kapasitesine işaret ediyor. Bu yüksek yoğunluklu pilin, oldukça uzun pil ömrü sağlayacağı belirtiliyor.

Vivo Y300 Pro

Vivo Y300 Pro’nun pil ömrünün yanı sıra, cihazın 80W hızlı şarj desteğine sahip olduğu ve bu özelliğin Çin’in 3C sertifikasyon platformu tarafından onaylandığı biliniyor. Bu özellikler, vivo Y200 Pro’nun halefinin batarya performansı ve şarj hızında önemli iyileştirmeler getireceğini gösteriyor.

Önceki model olan vivo Y200 Pro, 6,78 inç FHD+ AMOLED ekran, 1300 nit parlaklık ve Snapdragon 695 5G işlemci ile gelmişti. Ayrıca, 5000 mAh batarya ve 44W hızlı şarj desteği bulunuyordu. Yeni modelin daha büyük bataryası ve daha hızlı şarj özelliği, önemli bir yükseltme olarak öne çıkıyor.

Ancak, tüm bu sızıntıların henüz resmi olarak doğrulanmadığını ve pil kapasitesi ile şarj hızına ilişkin bilgilerin şimdilik söylentilerden ibaret olduğunu unutmamakta fayda var.

Galaxy S25 serisi Samsung OTA sunucusunda görüldü