Galaxy Z Fold 3 tüm özellikleri ile ortaya çıktı

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 3

Samsung merakla beklenen Samsung Galaxy Z Fold 3 lansman tarihini 11 Ağustos olarak belirledi. Şimdi lansmanından önce, cihaz resmi broşür resimleriyle birlikte ortaya çıktı.

Samsung Galaxy Z Fold 3, geçen yıl piyasaya sürülen Z Fold 2’nin yerini alacak . 120Hz değişken yenileme hızına ve 2208 x 1768 piksel çözünürlüğe sahip 7,6 inçlik büyük bir Super AMOLED ekrana sahip olacak. İlginç bir şekilde, bu birincil ekran, onu güçlü ve dayanıklı kılan bir Corning Gorilla Glass Victus korumasına sahip.

Yine yüksek 120Hz yenileme hızına ve 2268 x 832 piksel çözünürlüğe sahip 6.28 inçlik bir kapak ekranına sahip olacak. Bir Z Fold telefonda ilk kez bir S Pen desteği olacak, yani bir S Pen ile birlikte verilecek.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Kameralar açısından ise katlanabilir akıllı telefon, arka kısımda üçlü kamera sistemine sahip olacak. 12MP ana sensör, 12MP ultra geniş açılı lens ve 12MP telefoto sensörü tutan dikey olarak yerleştirilmiş bir kamera modülü olacak. Selfie’lere gelince, içeride 4MP kamera ve katlandığında kapak ekranında 10MP kamera olacak.

Broşüre göre kamera, Gece modunu, Gece Hyperlapse modunu, Yönetmen Görünümü modunu ve Portre modunu destekleyecek. Akıllı telefon, 8K (7680 x 4320 piksel) çözünürlüğe kadar video çekecek şekilde lanse edildi.

Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 2

Kaputun altında, Galaxy Z Fold 3, 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB yerleşik depolama ile eşleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 888 yonga setine sahip olacak. Görüntüler, Dolby Atmos ve IPX8 suya dayanıklılık desteğini doğruluyor. Kablolu hızlı şarj ve kablosuz hızlı şarj desteği ile 4.400 mAh pil paketlemesi planlanıyor.

Broşür resimleri, Samsung Galaxy Z Fold 3’ün Phantom Black, Phantom Green ve Phantom Silver olmak üzere üç renk seçeneğiyle geleceğini doğruluyor. Son zamanlarda Hindistan’da ön rezervasyon için yükseldi. Telefonun küresel pazarda 1899 Euro’dan (~ 2.233 $) gelmesi bekleniyor.

Samsung Orta Doğu ve Afrika’nın lideri oldu