Galaxy Z Flip6 ve Galaxy Watch7 Sertifika Alırken Görüldü

Galaxy Z Flip6

Samsung’un yakında piyasaya süreceği yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip6 ve yeni akıllı saati Galaxy Watch7, NBTC’den sertifika alırken görüldü.

Bildiğiniz gibi Samsung, bu yaz düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6’yı görücüye çıkaracak. Ancak bu iki telefon yalnız olmayacak. Onlara şirketin merakla beklenen ilk akıllı yüzüğü Galaxy Ring ve yeni Galaxy Watch modelleri eşlik edecek. Son günlerde sık sık gündemi meşgul eden bu yeni Galaxy cihazları, dün de NBTC’den sertifika alırken görüldü.

Galaxy Z Flip6, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Galaxy Z Flip5 gibi Flip6 da 6.7 inçlik bir iç ekrana sahip olacak. Telefonun dış ekranı ise 3.4 inç olacak. Galaxy Z Flip6’nın iki kanadında iki farklı batarya hücresi bulunuyor. Bu batarya hücrelerinin toplam kapasitesinin 3790 mAh olarak görülüyor. olacak. Muhtemelen telefon resmi olarak tanıtıldığında bu 3800 mAh olarak açıklanacaktır. Her şekilde batarya kapasitesi Z Flip 5’in üzerinde olacak. Hatırlarsanız Galaxy Z Flip5, 3700 mAh’lık bir bataryaya sahipti.

Daha önce gelen bilgilerde Galaxy Z Flip6’nın şarj hızının 25W olacağı söyleniyordu. Şimdi NBTC veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, bu sızıntıya doğrulamış oldu.

Galaxy Watch7 Ultra

Öte yandan Galaxy Watch7’nin yanı sıra bir de Galaxy Watch Ultra modeli olması dikkat çekti. Bildiğiniz gibi son günlerde gelen bilgiler, Samsung’un bu yıl Galaxy Watch Ultra ile birlikte yeni bir akıllı saat serisi çıkaracağını ortaya çıkarmıştı. Şimdi bu akıllı saatin sertifika alırken görülmesi, bu akıllı saatin Galaxy Watch7 ile birlikte temmuz ayında piyasaya sürüleceğini doğruluyor.

HTC U24 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı