Spotify’dan ilginç Barcelona hamlesi!

Spotify başını belaya sokan podcast için yüklü bir miktar ödedi

İsveç merkezli dijital müzik platformu Spotify ve FC Barcelona bir ortaklığa imza attı. ​

Spotify’dan ilginç Barcelona hamlesi! Spotify’dan ilginç Barcelona hamlesi! Spotify ve dünyaca ünlü spor kulübü Barcelona arasında 2022 Temmuz ayından itibaren geçerli olacak ve 4 yıl sürecek bir sponsorluk anlaşması imzalandı. Popüler müzik ve podcast platformu Spotify’ın logoları erkek ve kadın futbol takımı maç formalarının yanı sıra antrenman formalarında da yer alacak. Sponsorluğun bir parçası olarak stadyumun adı “Spotify Camp Nou” olarak değiştirilecek.

İsveçli şirket Spotify’ın Baş Freemium İşletme Sorumlusu Alex Norstrom bu ortaklığın nedeninin hayranları her türden sanatçıyla buluşturmakla ilgili olduğunu ifade etti ve “Barcelona hayranları ve Spotify’daki ses tutkunları, müzik ve futbol dünyalarını birbirine bağlayan devasa, küresel bağlantılı bir topluluk oluşturmak için bir araya gelecek” dedi.

Spotify, Rusya ofisini süresiz olarak kapattı

Spotify’dan ilginç Barcelona hamlesi!

Spotify ayrıca “sanatçının Barselona’nın küresel hayran topluluğuyla etkileşime girmesi için yeni bir platform” sözü verdi. Spotify, Barselona’nın dünya çapında büyük bir izleyici kitlesi çeken oyunları sayesinde marka bilinirliğini daha da artırmayı hedefliyor. Sahanın yanında görüntülenen dijital reklamlarda sanatçı reklamları yayınlanacak. Yayınlanacak reklamda yer alacak sanatçı bölgeye göre değişkenlik gösterecek yani Avrupa’daki kullanıcılar bir sanatçıyı görebilirken Hindistan’daki izleyicilere farklı bir sanatçı reklamı sunulacak.

Dünya futbol devi Barcelona ve dünyaca ünlü dijital müzik platformu Spotify yaptıkları sponsorluk anlaşmasının finansal ayrıntıları hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Pronet Akıllı Video ebeveynlerin içini rahatlatıyor