Galaxy Z Flip 5 özellikleri artık netleşti diyebiliriz

z flip

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının en önemli serilerinden biri olan Galaxy Z Flip, yakın zamanda yeni modeline kavuşacak. Peki ama bu telefonda bizleri ne gibi özellikler bekliyor?

Galaxy Z Flip 5 özellikleri artık netleşti diyebiliriz. Samsung’un yeni nesil Galaxy katlanabilir telefonları, akıllı saatleri ve tabletleri, yaklaşan bir Unpacked etkinliğinde tanıtılacak gibi görünüyor. Her zamanki Ağustos zamanlamasının aksine bu yıl etkinliğin Temmuz sonunda gerçekleşeceği bekleniyor. Resmi tanıtım öncesinde, Samsung Galaxy Z Flip 5 hakkında birçok duyum ve söylenti gündeme geldi. Şimdi, merakla beklenen modelin renk seçenekleri konusunda yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Samsung katlanabilir cihazları için S Pen yapacağını duyurdu

Bu son gelişme, Display Supply Chain Consultants (DSCC) CEO’su Ross Young’dan geldi. Young’ın tweetine göre, Samsung Galaxy Z Flip 5 dört yeni renk seçeneğiyle piyasaya çıkacak. Bu renkler Mavi, Yeşil, Platin ve Sarıyı kapsıyor. Young, cihazın Bej, Gri, Açık Yeşil ve Açık Pembe gibi önceki renk seçeneklerine ek olarak diğer renklerde de sunulacağını belirtti.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Flip 5G ile aynı ağırlığa sahip

Galaxy Z Flip 5 özellikleri artık netleşti diyebiliriz

Ayrıca, Young, Galaxy Z Fold 5‘in de Mavi ve Platin renklerine ek olarak Bej, Siyah ve Açık Mavi gibi yoğun talep gören renklerde de mevcut olacağını söylüyor.

Samsung Galaxy Z Flip 3 hakkında yeni bir detay ortaya çıktı!

Duyumlara göre, Samsung Galaxy Z Fold 5‘in büyük bir ikincil ekranının olacağı artık aşikâr gibi görünüyor. OPPO Find N2 Flip, Vivo X Flip ve yakında çıkacak olan Motorola Razr Ultra gibi modellere bu telefon da eklenecek. Dahası, Güney Koreli markanın yeni nesil katlanabilir telefonunun ekranı, çift arka kamera kurulumu için yeterli alan sağlamak amacıyla bir dosya simgesini andıracak şekilde tasarlandı. Ekranın boyutunun 3,4 inç ve çözünürlüğünün 720p olması bekleniyor. Daha önce bir raporda belirtildiği üzere, cihazın arka tarafında, ekran aydınlatılmadığında dosya simgesini kapatabilecek bir siyah panel bulunacak, bu sayede tuhaf bir görüntü oluşmayacak. Galaxy Z Flip 5 özellikleri artık netleşti diyebiliriz.

The Witcher 5. sezon onayını aldı