Galaxy Z Flip 5 ekranı tüm hatlarıyla ortaya çıktı

Samsung W23 flip

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yeni temsilcisi bir kez daha sızıntılarla gündeme geldi.

Galaxy Z Flip 5 ekranı tüm hatlarıyla ortaya çıktı. Samsung Galaxy Z Flip 4, harika bir çift katlamalı cep telefonu olmasına rağmen, rakiplerinden farklı olarak daha küçük bir dış ekranla sınırlı işlevlere sahip. Mevcut bildirimleri, pil yüzdesini, tarihi ve saati görmek için kullanılabilir, ancak çok daha fazlası için değil. Ancak, Güney Koreli şirketin Galaxy Z Flip 5 ile dış kapak ekranını büyütmeyi planladığı görülüyor. Sızdırılan bazı görseller bu durumu desteklemekte.

Galaxy Z flip 5

Sammobile tarafından paylaşılan bir tasarım görseli, Samsung’un yaklaşan çift katlamalı telefonunda önemli değişiklikler yapacağını gösteriyor. Görselde görebileceğiniz gibi, Galaxy Z Flip 5’in dış ekranı, önceki modellere göre oldukça büyük görünüyor. Ön dış ekranda büyük bir alanı kaplayan ve kesinlikle Oppo’nun son Find N2 Flip modelinde sunduğundan daha büyük olan bu ekran dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Galaxy Z Flip 5 ekranı tüm hatlarıyla ortaya çıktı

Samsung’un daha büyük bir dış ekranı nasıl kullanacağı henüz belirsiz olsa da, önceki modele göre çok daha fazla işlev sunacağı düşünülüyor. Markanın, dış ekranda tam teşekküllü Android uygulamalarının kullanılmasına izin vermesi mümkün, özellikle de pek çok üçüncü taraf geliştiricinin zaten bunu yaptığını göz önüne alarak bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ayrıca zamanlayıcılar, kamera ve hava durumu tahmini için destek de içerebilir.

z flip 5

Dış ekranın tam boyutları açıklanmamış olsa da, kaynaklar Sammobile’a ekranın 3 ila 4 inç aralığında olacağını belirtiyor. Bununla birlikte, Galaxy Z Flip 4‘ün ölçümlerine dayanarak, duyum kaynağı ekranın muhtemelen bu aralığın alt ucuna daha yakın olacağını öngörüyor. Tabi nihai durumu ancak telefonun tanıtımıyla öğreneceğimizi de bir kez daha hatırlatalım. Galaxy Z Flip 5 ekranı tüm hatlarıyla ortaya çıktı.

Extraction 2 :  İkinci şans insanın eline yalnızca bir kez geçer