Yeni Motorola Razr modeli özellikleri ile dikkat çekiyor!

Motorola, bir sonraki Razr'ın özelliklerini duyurdu

Katlanabilir akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Motorola’nın yeni amiral gemisi modeli, bu sefer de sertifikasyon sürecinde kendini gösterdi.

Yeni Motorola Razr modeli özellikleri ile dikkat çekiyor! Motorola’nın yeni katlanabilir akıllı telefonu olan Motorola Razr+ (2023) modelinin üzerinde çalıştığı bilinen bir durum ve bu cihaz yakın zamanda Çin’in 3C otoritesinden onay almış durumda. Razr+’ın Çin versiyonunun 5G destekli olması ve 3C sertifikasyon veri tabanında açığa çıkan XT2321-1 model numarasıyla gelmesi bekleniyor. Listede ayrıca cihazın, kullanıcıların telefonlarını hızlı ve verimli bir şekilde şarj etmelerine olanak tanıyan 33W hızlı şarj desteğiyle gelmesi de muhtemel görünüyor.

Motorola Razr 2022

Ayrıca, cihaz yakın zamanda Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Federal İletişim Komisyonu (FCC) tarafından da onaylanarak, XT2321-1, XT2321-3 ve XT2321-5 gibi farklı ülke varyantları için model numaralarını ortaya çıkardı. FCC sertifikasına göre, Razr+ (2023) ayrıca 3.640mAh kapasiteli bir çift hücreli bataryaya sahip olacak. Dahası, cihazın Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5 ve NFC bağlantı seçenekleriyle gelmesi bekleniyor.

Motorola, bir sonraki Razr'ın özelliklerini duyurdu

Yeni Motorola Razr modeli özellikleri ile dikkat çekiyor!

Raporlara göre, Razr+ (2023), Full HD+ çözünürlüğe ve 144Hz yenileme hızına sahip 6,7 inçlik katlanabilir P-OLED panelle donatılmış geçen yılın Razr modelinin geliştirilmiş bir sürümü olacak. Cihazın, Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti tarafından desteklenmesi ve My UX tabanlı Android 13 işletim sistemine sahip olması bekleniyor. Ayrıca Razr+, ek güvenlik için yandan tarayıcılı bir parmak izi okuyucuya sahip olması öngörülüyor.

Motorola Razr 5G sonunda kendi Android 11 güncellemesini aldı

Razr+ (2023) ile ilgili daha fazla detay henüz ortaya çıkmamış olsa da, son 3C ve FCC sertifikaları, cihazın özellikleri ve yetenekleri hakkında bir fikir edinmemizi sağladı. Motorola, en yeni çevir açılır telefonu üzerinde çalışmaya devam ederken, Razr+ (2023)’ün bizler için ne gibi sürprizlerle karşımıza çıkacağını bekleyip göreceğiz. Yeni Motorola Razr modeli özellikleri ile dikkat çekiyor!

İndiana Jones ve Kader Kadranı prömiyerini Cannes film Festivali’nde yapacak