Huawei Watch GT3 Pro fiyatı belli oldu

huawei 1

Huawei tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni akıllı saat modeli, ülkemizde de resmen satışa sunuluyor.

Huawei Watch GT3 Pro fiyatı belli oldu. Dünyanın en önemli teknoloji markalarından biri konumundayken, Google tarafından uygulanan ambargo ile bir anda önemli bir ivme kaybeden ve elindeki hemen her kategoriden pazar payını rakiplerine kaptıran Huawei, yoğun uğraşlar sonucunda toparlanma sinyalleri veriyor.

Huawei Watch GT3 Pro fiyatı

Huawei’nin yeni dönemi için en çok güvendiği pazarların başında ise akıllı saatler geliyor. Bugüne kadar oldukça başarılı işlere imza attığı akıllı saat pazarında artık kendi işletim sistemiyle var olma mücadelesi veren Çinli şirket, bu uğraşında bir hayli yol almış gibi görünüyor.

Huawei Watch GT3 Pro fiyatı

Huawei Watch GT3 Pro fiyatı belli oldu

Son olarak geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni akıllı saat modeli Huawei Watch GT 3 Pro ise, teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden oldukça iyi geri bildirimler aldı. İşte Çinli teknoloji devinin bu yeni akıllı saat modeli, bugünden itibaren ülkemizde de satışa sunulacak.

Huawei Watch GT3 Pro fiyatı

Toplamda 4 farklı tasarımla satışa sunulan Huawei Watch GT 3 Pro’nun en uygun fiyatlı versiyonu 1,43 inçlik ekrana sahip 46mm büyüklüğündeki Deri & Spor kayışlı modeli olacak. Yapılan açıklamaya göre bu akıllı saat modeli 5.499-TL’den satışa sunulacak.

Seramik kasaya ve deri kordona sahip 43 mm’lik model 6.499-TL’den satılacakken, titanyum kasa ve kordona sahip model ise 7.499-TL’den alıcılarını selamlayacak. Huawei Watch GT 3 Pro’nun en pahalı modeli ise, tamamen seramik olan modeli olacak ve bu akıllı saati satın almak isteyenlerin 8.499-TL’yi gözden çıkarmaları gerekecek.

Marvel Iron Man’i yaratırken kimlerden esinlendi?