Galaxy Z Flip 4 tasarımı bir kez daha sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un 10 Ağustos etkinliği yaklaşıkça, bu organizasyonda tanıtacağı yeni akıllı telefon modellerine ilişkin sızıntıların sayısı da artıyor.

Galaxy Z Flip 4 tasarımı bir kez daha sızdırıldı. Katlanabilir akıllı telefon sektörünün tartışmasız lider ismi Samsung, tüm gücüyle 10 Ağustos’ta düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğine hazırlanıyor. Güney Koreli teknoloji devi, eğer herhangi bir aksaklık olmazsa bu etkinlikte, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4, Galaxy Watch 5, Galaxy Watch 5 Pro ve Galaxy Buds 3 modellerinin örtüsünü kaldıracak.

galaxy z flip 4

Bununla birlikte tüm bu cihazlar arasında kuşkusuz en çok merak edileni Galaxy Flip 4 modeli. Şu an tüm katlanabilir akıllı telefonlar içerisinde en çok satılan model olarak dikkat çeken Flip serisi, aynı zamanda Flip 3 modeliyle Samsung’un geçtiğimiz yıl sattığı tüm katlanabilir telefon modellerinin %70’ini oluşturmuştu.

Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition

Galaxy Z Flip 4 tasarımı bir kez daha sızdırıldı

İşte bu sebeple sızıntılar da daha çok Z Flip 4 modeli üzerine yoğunlaşıyor. Bugün ortaya çıkan yeni bir görselse, Samsung’un katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yeni prensinin 4 farklı renk seçeneğini tek bir karede görmemizi sağladı.

1 11

İddialara göre Galaxy Z Flip 4’ün tanıtım görsellerinden biri olan bu sızıntıda, yeni cihazın grafit, pembe altın, bora moru ve mavi olarak isimlendirilen renklerle geleceği görülüyor. Bu görseli paylaşan duyum hesabı aynı zamanda telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 6,7 inç Full HD+ 120Hz AMOLED dış ekran ve 2,1 inç AMOLED iç ekranla geleceğini de tekrarladı.

Bakalım 10 Ağustos’ta sahneye çıkacak olan yeni katlanabilir akıllı telefon modelinde bizleri şaşırtacak, bilmediğimiz bir özellik olacak mı?

Formula 1, 2026 için planını duyurdu