Galaxy Z Flip 4 fiyatı belli oldu

Galaxy Z Flip 5G

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefon modelini tanıtmasına artık kısa bir süre kalmışken, bu cihazların fiyatlarında zam yapıldığı ortaya çıktı.

Galaxy Z Flip 4 fiyatı belli oldu. Enflasyon son zamanlarda en çok duyduğumuz ve her duyduğumuzda da canımızı sıkan bir şey. Her ne kadar dünyanın geri kalan bölgelerinde bu sorun ülkemizde olduğu kadar sert bir şekilde hissedilmese de, yine de akıllı telefon fiyatlarına baktığımız zaman bile bu ülkelerde de enflasyon rüzgarlarının estiği anlaşılıyor.

Samsung Galaxy Z Flip fiyatı uçuk olacak!

Geçtiğimiz günlerde Apple cephesinden gelen haberlerde, Amerikalı teknoloji devinin yeni iPhone fiyatlarında 100 dolarlık bir artış yapacağı iddia edilmişti. İşte bugünse benzer bir haber Samsung’dan geldi. Güney Koreli teknoloji şirketine yakın bir kaynaktan servis edilen habere göre, 10 Ağustos’ta tanıtılacak olan yeni Galaxy Z Flip modelinin fiyatında yaklaşık 30 Euro’luk zam yapıldığı iddia edildi.

Samsung katlanabilir cihazları için S Pen yapacağını duyurdu

Galaxy Z Flip 4 fiyatı belli oldu

Buna göre, Samsung Galaxy Z Flip 4’ün 128GB versiyonu 1.080 euro’ya satılacak. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy Z Flip 3’de ise bu fiyat 1.049 euro olarak duyurulmuştu. Yeniden Galaxy Z Flip 4’e dönecek olursak, bu telefonun 256GB’lık versiyonu 1.160 euro, 512GB’lık versiyonu ise 1.280 euro olarak satışa sunulacak.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Flip 5G ile aynı ağırlığa sahip

Tabi bu farkın ülkemizde nasıl uygulanacağı da merak konusu. Ancak geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Samsung Galaxy Z Flip 3’ün fiyatı göz önüne alındığında ve mevcut kur düzeyi de düşünüldüğünde yeni modelin 20.000-TL civarı bir fiyattan başlaması bekleniyor.

Kripto para yatırımcıları şaşkın! Ne yaptın Elon Musk?