Oppo K10 Energy özellikleri belli oldu

oppo 2

Oppo’nun bugüne kadar sır gibi saklamayı başardı yeni akıllı telefon modeli K10 Energy’nin özellikleri belli oldu.

Oppo K10 Energy özellikleri belli oldu. Oppo şu sıralar pek çok önemli model üzerinde çalışıyor. Bu cihazlardan bazılarını ilk günlerinden itibaren biliniyorken, K10 Energy gibi bazı modellerden ise daha yeni yeni haberdar oluyoruz. Bugün birçok farklı internet sitesi tarafından servis edilen haberlere göre bu cihazın ön yüzeyinde 6,59 inç büyüklüğüne ve 1080 x 2412 piksel çözünürlüğüne sahip bir ekran bulunuyor. 120Hz yenileme hızına sahip olan bu ekran aynı zamanda 240Hz dokunmatik örnekleme hızı desteği de sunuyor.

oppo

Selfie kamerası seçimini 16MP’lik lensten yana kullanan Oppo K10 Energy’nin arka yüzeyinde ise 64MP + 8MP + 2MP’lik üçlü bir kamera yapısı mevcut.

Oppo K10 Energy özellikleri belli oldu

Gücünü Snapdragon 778G yonga setinden alan telefonda 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı bulunuyor. Batarya yuvasını 5.000mAh’lık pile emanet eden cihaz aynı zamanda 30W hızlı şarj desteği sunmayı da ihmal etmiyor. 8,5mm’lik kalınlığa sahip olan cihazın ağırlığı ise 199 gram.

Oppo Find X5

Son zamanlarda yavaş yavaş terk edilmeye başlanan 3,5mm jak girişinin hala korunduğu Oppo K10 Energy modelinde parmak izi okuyucu da yine yan tarafta bulunan güç düğmesine entegre edilmiş.

oppo find x5 2

Cihazın ne zaman satışa sunulacağı veya fiyatının ne kadar olacağı konularında şimdilik bir bilgi bulunmazken, Oppo K10 Energy’nin Çin içinde farklı küresel pazarda ise farklı bir isimle satışa sunulabileceği konuşuluyor.

Galaxy Z Fold 4 tasarımı kesinleşti