Amazfit Band 7 görücüye çıktı

Amazfit Band 7

Son günlerde herkesin göz Amazfit’in üstündeydi. Marka Xiaomi Smart Band 7’ye benzeyen Amazfit Band 7’in haberini verdi

Amazfit Band 7, Zepp OS üzerinde çalışacak ve normal kullanımda 28 günlük pil ömrü ile gelecek. Yeni Amazfit akıllı giyilebilir, çeşitli izleme seçenekleri sunacak. Cihazın fiyatına gelecek olursak 49.99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak.

amaz

Amazfit Band 7 geniş bir ekranla geliyor ve farklı renk alternatifleri ile gelecek. Şirket, 2 yıl önce Amazfit Band 6’yı yeniden yapılandırılmış bir Mi Band 5 olarak piyasaya sürerek Band 5 adını atlamıştı . ZeppOS, Alexa sesli asistanına, sağlık/fitness izlemesine ve bir uygulama mağazasına erişim sağlar. Band 7’de kandaki oksijen izleme, kalp atış hızı izleme, stres ve uyku izleme özellikleri bulunuyor.

Amazfit Band 7 , 120’den fazla spor modu ile önceden yüklenmiştir ve 5ATM suya dayanıklı olarak derecelendirilmiştir. GPS takibinin olmaması, yeni akıllı saatin öne çıkan özelliklerinden biri.

Akıllı bileklik, 198 x 368 piksel çözünürlüğe ve 282 PPI piksel yoğunluğuna sahip iyi bir 1.47 inç AMOLED ekrana sahip. Fitness bandı, kaputun altına cömert bir 232mAh pil yerleştirir ve 12 güne kadar yoğun kullanıma dayanacak şekilde lanse edilir. Pil ömrü, pil tasarrufu modunda 28 güne kadar uzatılabilir. Amazfit Band 7, Amazfit web sitesinde ve bazı e-ticaret sitelerinde satışa çıkarılmış durumda.

Dell XPS 13 Plus, Ubuntu 22.04 sertifikalı ilk bilgisayar oldu