Galaxy Watch7 Ve Galaxy Watch Ultra İle Akıllı Sağlık Deneyimi

Watch7

Galaxy AI ile güçlendirilmiş Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra, kişiselleştirilmiş içgörüler ve özel sağlık deneyimleri sunarak kendinizi daha kapsamlı bir şekilde anlamanıza ve genel sağlık durumuna bütünsel bir yaklaşımla bakılmasına imkan veriyor.

 Samsung Electronics, yeni Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra’yı tanıttı. Bu yeni ürünler, Galaxy AI’ın gücünü daha fazla kullanıcıya ulaştırarak, herkes için uçtan uca zindelik deneyimleri sunmak üzere tasarlanmış giyilebilir cihazlar serisini genişletiyor.

Bu yeni gelişmeler, Samsung’un dijital fitness geliştirme vizyonunun merkezinde yer alıyor ve kişiselleştirilmiş veri ölçümleri ve özel fitness deneyimleri sunarak, günlük zindelik durumuna dair bütünsel bir yaklaşımla kendinizi daha kapsamlı bir şekilde anlamanızı sağlıyor.

Kişisel fitness hakkında doğru, detaylı ve ileri düzeyde bilgi elde etmek bu sürecin kilit faktörü ve Samsung’un Galaxy Watch7 ve Galaxy Watch Ultra üzerindeki geliştirilmiş sensör yenilikleri bu vizyonu hayata geçirmeye yardımcı oluyor.

Zindeliğe sade bir yaklaşım sunarak, bileğinizde rahatça takılıyken, hatta uyurken bile zindelik izleme, takip ve kişiselleştirilmiş veri ölçümleri sağlıyor.

Galaxy Watch7, kişiselleştirilmiş egzersizlerle birlikte akıllı ve önleyici fitness izleme yetenekleriyle günlük zindeliği en üst düzeye çıkarıyor. Galaxy Watch Serisi’nin en yeni üyesi Galaxy Watch Ultra, Samsung’un şimdiye kadarki en yetenekli akıllı saati olup, üst düzey başarılar için tasarlandı.

Watch7

Galaxy Watch7: Günlük zindelik durumuna kapsamlı bir bakış sunuyor

 Galaxy Watch7, kendinizi bütünsel bir şekilde anlamanıza yardımcı olacak şekilde tasarlandı. Galaxy Watch7, günlük zindeliği desteklemenin daha fazla yolunu sunarak, daha zinde ve fit günler yaratmanız için sizi motive ediyor.

100’den fazla egzersizi doğru bir şekilde takip edebilir ve hedeflerinize ulaşmak için Antrenman Rutini ile çeşitli egzersizleri birleştirerek rutinler oluşturabilirsiniz. Race özelliği ile ilerlemenizi izlemek ve motivasyonunuzu korumak için mevcut ve geçmiş performansı gerçek zamanlı olarak karşılaştırın. Vücut Kompozisyonu ile vücudunuzun kapsamlı bir anlayışını elde ederek tam bir vücut ve fitness anlık görüntüsü alın.

Kalp Atış Hızı Takibi ile anormal derecede yüksek veya düşük kalp hızları için gerçek zamanlı okumalar ve uyarılar alın, AFib’i (Atrial Fibrilasyon) gösterebilecek düzensiz kalp ritimlerini IHRN (Düzensiz Kalp Ritmi Bildirimi) ile tespit edebilir ve Elektrokardiyogram (EKG) ve Tansiyon takibi özelliği(BP) ile kalp hareketlerinizi daha derinlemesine anlayabilirsiniz.

Galaxy Watch Serisi’nin en güçlü çipi ve ilk kez 3nm İşlemci ile donatılmış olan Galaxy Watch7, üç kat daha hızlı CPU ve uygulama işlemcisinin %30 oranında geliştirilmiş güç verimliliği ile sıradışı bir giyilebilir deneyim sunuyor. Ayrıca, Galaxy Watch7, konumu daha kesin bir şekilde izleyebilen Çift frekanslı GPS sistemini içeren ilk Galaxy akıllı saattir, bu sayede yoğun kentsel ortamlarda bile nerede olursanız olun üstün netlikte başarı sağlıyor.

 

Galaxy Watch Ultra: Tutkulu Performansı Maksimize Etmek

Galaxy Watch7’nin gelişmiş fitness izleme özellikleri ve güçlü donanımı üzerine inşa edilen Galaxy Watch portföyünün en yeni ve en güçlü üyesi Galaxy Watch Ultra yapay zekanın sunduğu yeteneklerle bir üst seviyedeki başarılar için geliştirilmiş fitness deneyimlerini daha da açığa çıkarıyor.

Galaxy Watch’un dairesel tasarım mirasını sürdüren ikonik tasarımı, koruma ve görsel bütünlüğü artırırken, gelişmiş konfor için Dinamik Bağlantı Sistemi, her zaman ve her yerde en iyi versiyonunuz olmanızı sağlıyor.

Tinanium Grade 4  çerçeve ve 10ATM su direnci ile sınırları zorlamanızı ve daha ileri gitmenizi sağlıyor. Ayrıca, Galaxy Watch Ultra, okyanusta yüzmekten ekstrem koşullarda bisiklete binmeye kadar gelişmiş fitness deneyimlerini izlemek için deniz seviyesinin 500 metre altından 9.000 metre üstüne kadar geniş bir yükseklik aralığında çalışıyor (denizde 100 metre derinliğe kadar su geçirmez).

Yüzme, bisiklete binme ve koşudan oluşan triatlon için yeni Multi-spor özelliği ile çoklu etaplı egzersizleri takip edebilirsiniz. Ayrıca, bisiklet için yeni Fonksiyonel Eşik Gücü (FTP), AI destekli FTP metrikleri ile yalnızca 4 dakikada maksimum bisiklet gücünü doğru bir şekilde ölçerek size özgü göstergelere dayalı olarak tam potansiyeli ortaya çıkarıyor. Galaxy Watch Ultra ayrıca, fiziksel yeteneklerinize dayalı olarak yoğun seviyelerde egzersiz yapabilmeniz için gelişmiş Kişiselleştirilmiş Kalp Atış Ritim Aralıkları sağlıyor.

Yeni eklenen Quick Access ile antrenmanları anında başlatabilir, kontrol edebilir ve diğer işlevleri ihtiyaçlarınıza göre haritalayabilirsiniz. Ayrıca güvenlik için Acil Durum Sirenini etkinleştirebilirsiniz. Antrenman sonrası, gece moduna otomatik olarak geçen özel Galaxy Watch Ultra saat yüzleri ile istatistiklerinizi bir bakışta kontrol edin ve karanlıkta optimal okunabilirlik sağlayabilirsiniz. Ayrıca, en yüksek 3.000 nit parlaklığı ile Galaxy Watch Ultra, güneş ışığında bile okunabilirliğe imkan sağlıyor.

Huawei MateBook X Pro 2024 inceleme