Galaxy A01 Core ‘dan beklentiler büyük

Galaxy A01 Core 21

Samsung uygun fiyatlı akıllı telefon vitrinine yeni bir telefon daha ekliyor. Galaxy A01 Core olacak olan bu telefon hakkında bazı bilgiler de gelmeye başladı.

Galaxy A01 Core ‘den beklentiler büyük. Öncelikle dünyada en çok kullanılan markanın Samsung olmasında firmanın amiral gemi dediğimiz üst model telefonlarından çok alt ve orta segment telefonlarının başarısı diyebiliriz. Üst segment telefonlarını başarılı bir şekilde satıyor olması nedeniyle kullanıcılar bu telefonu alamayacak durumda olduğunda marka kalitesini düşünüyor.

Bu yüzden de alt segment telefonlarda aynı özelliklerde dahi olsa öncelikle Samsung’u tercih ediyor. Bu başarıyı firmanın A – M ve J serilerinde görebiliyoruz. Firmanın orta segment serilerinden A serisi de her geçen gün büyümeye bünyesine yeni telefonlar katmaya devam ediyor. A serisine katılacak olan yeni üyelerden biri Samsung Galaxy A01 olacak. Cihaz henüz çıkmadı özellikleri de kesinlik kazanmasa da bazı bilgiler sızdı.

Epic Games Store ‘de hangi oyunlar ücretsiz

Galaxy A01 Core'dan beklentiler büyük

Öncelikle bu telefondan firmanın beklentisi daha fazla koronavirüs salgını nedeniyle üst segment telefon satış rakamlarının düşmesi nedeniyle kullanıcıların bu orta segment telefona rağbet göstermesini bekliyor.

Cihazın 1 GB RAM kapasitesine sahip olacağı belirtiliyor. Bunun dışında son zamanlarda tasarım harikası olarak gözükse de biraz sıkan çentik modelin aksine eski tip çerçeveli bir ekran ile gelecek. MediaTek MT6739 işlemcisi ile kullanıcıların karşısına çıkarken 1,5 GHz hızında olacak. 4 çekirdekli olacak cihaz yonga seti ile karşımızı çıkacak. 5 inc büyüklüğündeki cihaz Android 10 ile sunulacak. Cihazın fiyatının ise 100 dolarlık bir fiyatı aşmaması bekleniyor.

Samsung Galaxy A01 Core farklı özelliklerden daha doğrusu son çıkan telefonlara göre değişik diyebileceğimiz bir özelliği de çıkarılabilir bataryaya sahip olacak olması.  Bu cihaza özel farklı kampanyaların düzenlenmesi beklenirken ne kadar başarılı olacağı ise merak konusu.