Galaxy Watch 5 serisi fiyatı ile sevindirecek

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic başka bir ürün yazılımı güncellemesi daha alıyor

Samsung’un kısa bir zaman sonra tanıtacağı yeni akıllı saat modellerinden haberler gelmeye devam ediyor.

Galaxy Watch 5 serisi fiyatı ile sevindirecek. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 10 Ağustos’ta gerçekleştireceği etkinlikle Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Buds 3 modellerinin yanı sıra bir de yeni akıllı saat modelleri olan Galaxy Watch 5 ve Galaxy Watch 5 Pro’yu tanıtacak. Her iki akıllı saat hakkında da bugüne kadar onlarca farklı sızıntı yaşandığı için bu saatlere ilişkin neredeyse her şeyi biliyoruz. Ancak Samsung düne kadar iki çok önemli bilgiyi saklayabilmişti: Fiyat ve Kullanım ömrü.

galaxy watch 5

Güney Koreli teknoloji şirketi, duyum hesaplarının çabaları karşısında daha fazla direnemedi ve dün itibariyle hem fiyat hem de batarya performansı konularında oldukça önemli sızıntılar geldi. Buna göre Galaxy Watch 5 serisinin giriş modeli olan 40mm versiyonu Avrupa’da 259 Euro’dan satışa sunulacak. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy Watch 4 40 mm modelinin 269 Euro’dan satışa sunulduğu düşünüldüğünde, yeni modelin daha uygun bir fiyatla geldiğini söyleyebiliriz.

Samsung Galaxy Watch 4, ilk ürün yazılımı güncellemesini şimdiden aldı!

Galaxy Watch 5 serisi fiyatı ile sevindirecek

Diğer modellerin fiyatlarına baktığımız zaman, Galaxy Watch 5 44 mm’nin 286 Euro’ya, Galaxy Watch 5 Pro’nun ise 430 Euro’ya satışa sunulacağını görüyoruz. Ancak en önemli gelişme fiyat değil kullanım süresi.

Samsung eski akıllı saatlere Galaxy Watch 4 özelliklerini getiriyor

Öyle ki geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy Watch 4 modelleri oldukça beğenilmelerine rağmen kullanım ömrü konusunda 1 günü bile zor çıkararak büyük eleştirilere muhatap olmak zorunda kalmışlardı. İşte Galaxy Watch 5 serisinin bu sorunu çözeceği ve Pro modelinin bile 3 günü zorlayacağı konuşuluyor. Tabi bu konudaki son sözü 10 Ağustos’ta Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un söyleyeceğini tekrar hatırlatalım.

Google yapay zeka skandalı ile gündemde