Samsung Gear S3 fiyatı düştü!

gear s3

Samsung’un tasarım ve özellikleriyle dikkatleri üzerine çeken akıllı saati Gear S3 fiyatı hatırı sayılır biçimde aşağı çekildi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Akıllı saat pazarındaki söz sahibi firmalardan biri olan Samsung, son iki senedir son derece iyi işler çıkartıyor. 2015’te Gear S2 ile dikkatleri üzerine çeken Güney Koreli teknoloji devi, bu başarısını 2016’da Gear S3 ile devam ettirmişti. Yuvarlak tasarımı ve Tizen işletim sistemiyle son derece modern bir görünüme sahip olan cihaz, Apple Watch’a önemli bir rakip olmuştu.

Geçtiğimiz gün Samsung Gear S3 almayı düşünenleri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Samsung’un en beğenilen akıllı saat modeli Gear S3 fiyatı aşağı çekildi. İlk olarak Amerika’da uygulanan resmi indirimle saatin fiyatı 349 dolardan 299 dolara kadar düştü. Diğer bir değişle, Samsung Gear S3’ün fiyatında 50 dolarlık bir indirime gitti.

Hali hazırda ülkemizde de en beğenilen akıllı saat modellerinin başında gelen Gear S3’ün fiyatı 1.200 TL civarlarında. Eğer bu indirim ülkemizde de uygulanırsa muhtemelen Gear S3’ün başlangıç fiyatı da 1000 TL’nin altına düşecektir.

Öte yandan, sızdırılan bazı haberlere göre Samsung, pek de uzak olmayan bir tarihte yeni akıllı saat modelini duyurmayı planlıyor. Dolayısıyla bu indirim haberleri yeni duyurulacak olan akıllı saatin ilk hazırlıkları da olabilir. Tabi ki bu konuda yorum yapmak için henüz erken.