Samsung yeni cihazlarını sızdırdı!

Samsung

Samsung, Galaxy S10 etkinliğinde tanıtacağı yeni giyilebilir cihazlarını yanlışlıkla sızdırdı. Bakalım Güney Koreli firma 20 Şubat tarihinde hangi yeni giyilebilir aksesuarları ile karşımıza çıkacak?

Samsung’un Galaxy Wearable Android uygulamasında bugün inanılmaz bir sızıntı yaşandı. Galaxy Wearable uygulamasını açan bazı kullanıcılar katalokta yepyeni cihazların olduğunu fark etti. Bu cihazlar 20 Şubat‘ta düzenlenecek Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan yeni cihazlardan başkaları değildi.

Samsung’un yeni giyilebilir teknolojileri sızdı!

Güney Koreli firmanın Galaxy Watch Active ve Galaxy Buds modelini bu etkinlikte duyuracağı daha önce zaten sızmıştı. Bu son sızıntı ile Galaxy Fit / Fit e adında spor odaklı giyilebilir bir yeni ürünün daha geleceği ortaya çıktı. Galaxy Fit / Fit e akıllı bilekliği zarif tasarımının yanında kullanım süresi ile de dikkat çekecek gibi görünüyor.

Galaxy S10 kılıfları ortaya çıktı!

Galaxy S10’u ön sipariş ile satın alacak olacak olan kişilere AirPods rakibi Galaxy Buds‘un ücretsiz olarak verileceği söyleniyor. Galaxy Watch Active ise alışılmışın dışında bir kullanıcı deneyimi sunacak. One UI arayüzü ile gelecek olan bu saat Apple’ın watchOS‘ine rakip olacak.

Samsung