Galaxy M22 için Avrupa fiyatı sızdırıldı

galaxy m22

Son gelen raporlara göre Samsung yakın zamanda Galaxy M22 orta sınıf telefonunu piyasaya sürecek. Avrupalı ​​bir satıcı, resmi duyurudan önce M22’yi listeledi. Liste, cihazın fiyatını ortaya çıkardı.

Galaxy M22 listesi, KDV dahil 239,90 Euro olarak fiyatlandırılması bekleniyor. Bu artık bir beklenti değil, çünkü fiyat resmi bir satıcı tarafından sızdırılmış durumda. Bu fiyatlandırmanın 4 GB RAM + 128 GB depolama varyantına ait olduğunu söyleyelim. M22 kısa süre önce Geekbench kıyaslama sitesinde bir Helio G80 yongası, 4 GB RAM ve Android 11 işletim sistemi ile tespit edilmişti. Geçen ay Bluetooth SIG’de görülen yeni akıllı telefonun, bu da bu ayın bir noktasında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

Galaxy M22 için Avrupa fiyatı sızdırıldı

Galaxy M22’nin  yakın zamanda Avrupa ve Hindistan pazarlarında tanıtılan Galaxy A22 4G’ye dayandığı söyleniyor . A22, 6.4 inç HD+ ekrana, Helio G80 çipe, 4 GB RAM’e, 128 GB’a kadar depolama alanına ve 15W şarj destekli 5.000 mAh pile sahip.

Fotoğraf için 13 megapiksel selfie kamerası var ve arka kabuğunda 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş lens, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 2 megapiksel makro kamera var. Güvenlik için yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip.

Samsung henüz resmi olarak Galaxy M22’nin varlığını doğrulamadığını söyleyelim. A22, Avrupa’da 4G ve 5G versiyonlarında mevcuttur. M22’nin yakın gelecekte 5G versiyonuna da gelip gelmeyeceği belli değil. Ancak firmanın orta segment telefonlarda çok başarılı olduğunu ve çıkarılacak olan 5G modelinin de çok tutacağını söylememiz gerekir.

OnePlus yakında tablet kategorisine girebilir