Samsung Galaxy Tab S9 özellikleri netleşti

galaxy tab 8 ultra

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen yeni tablet modelleri, tanıtıma kısa bir süre kala kendilerini bir kez daha gösterdiler.

Samsung Galaxy Tab S9 özellikleri netleşti. Samsung, yakında piyasaya sunulacak en son nesil yüksek kaliteli amiral gemisi tabletlerinin lansmanına hazırlanıyor. Ancak resmi bir açıklama öncesinde, Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S9 Ultra, popüler bir benchmark platformu olan GeekBench’te ortaya çıktı.

Galaxy Tab S8 5 1

Son zamanlarda, Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy Tab S9 serisinin tasarımları, sızdırılmış render görüntüleri aracılığıyla ortaya çıktı. Şimdi ise, yeni Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S9 Ultra hakkındaki en son bilgi, GeekBench listelerinden geliyor. Benchmarking listesine bakarak, Galaxy Tab S9 Ultra’nın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatıldığını görebiliyoruz. Bu yonga seti, en az bir modelde 8GB RAM ile eşleştirilecek. Yaklaşan amiral gemisi tableti, ayrıca kutudan Android 13 OS tabanlı One UI 5.1 ile çıkacak.

galaxy tab 8 ultra

Samsung Galaxy Tab S9 özellikleri netleşti

GeekBench görüntülemesi, Galaxy Tab S9 Ultra‘nın tek çekirdekli testte 2028 puan ve çoklu çekirdekli testte 5376 puan elde ettiğini ortaya koyuyor. Bu arada, Galaxy Tab S9 da Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 8GB RAM ile donatılacak ve Ultra varyantıyla benzer şekilde Android 13 OS çalıştıracak. Ancak, Galaxy Tab S9’un tek çekirdekli testte 1928 puan ve çoklu çekirdekli testte 4727 puan aldığı görüldü.

Galaxy Tab S8

Şimdiye kadar bildiğimize göre, Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, yüksek yenileme hızına sahip WQXGA+ çözünürlüklü uzun bir 14,6 inç ekranla donatılacak. Bu modelin, 45W hızlı şarjı destekleyen devasa bir 11.200mAh batarya paketiyle çalışacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, modelin IP68 su ve toza dayanıklılığı ve 16GB’a kadar RAM ile geleceği düşünülüyor. Samsung Galaxy Tab S9 özellikleri netleşti.

ChatGPT hakkımızda ne kadar biliyor?