Galaxy Tab S4 videoda ortaya çıktı

galaxy tab s4 2

Samsung’un önümüzdeki dönemde tanıtacağı üst segmente hitap eden yeni tableti Galaxy Tab S4, bir videoda ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung önümüzdeki ay önemli bir etkinlik düzenleyecek. 9 Ağustos’ta gerçekleşecek olan etkinlik esnasında, Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modeli Note 9’un tanıtılacağını zaten biliyoruz. Peki hepsi bu kadarla mı sınırlı kalacak? Kulisteki iddialara bakacak olursak, Samsung Note 9’un haricine Galaxy Tab S4 ya da Gear S4’ü de 9 Ağustos’ta görücüye çıkartabilir.

Galaxy Tab S4 tasarımı tamamen ortaya çıktı

Tablet pazarının son bir kaç yıldır büyük bir düşüş içerisinde olduğu zaten biliniyor. Fakat yine de bazı  firmalar henüz bu sektörden vazgeçmiş değiller. Nitekim Samsung da bu firmalardan biri. Genel olarak her sene üst segment ve orta segmente hitap eden birer modelle karşımıza çıkan Güney Koreli şirket, önümüzdeki günlerde yeni tabletini tanıtacak.

Samsung, Galaxy Tab S4 üzerinde uzun bir süredir çalıştığı zaten biliniyor. Hatta tabletin özellikleri de birçok defa sızdırılmıştı. Fakat Tab S4’ün ne zaman tanıtılacağı henüz netlik kazanmış değil. Keza bazı kesimler Note 9 etkinliğinde tanıtılacağını öne sürerken, bazıları ise Samsung’un IFA’yı bekleyeceğini iddia ediyor. Sonuç olarak Tab S4’ün önümüzdeki 2 aylık süreçte tanıtılacağı kesin diyebiliriz.

Peki Galaxy Tab S4 nasıl bir görünüme sahip olacak? Bu sorunun cevabını geçtiğimiz gün sızdırılan 10 saniyelik kısa videoda bulabilirsiniz.

Galaxy Note 9 reklamları yayınlanmaya başladı