Samsung, Galaxy Note 9 reklamlarını yayınlamaya başladı

galaxy note 9 8

Samsung, 9 Ağustos’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 için tanıtım kampanyasının startını resmen verdi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bilindiği üzere Samsung önümüzdeki ayın hemen başlarında yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. Güney Koreli teknoloji devinin 9 Ağustos’ta düzenleyeceği özel etkinlikte, merakla beklenen Galaxy Note 9 modeli görücüye çıkacak.

Note 9 için tanıtım kampanyaları şimdiden başladı

Samsung’un üst segmentteki yeni üyesi zaten uzun bir süredir teknoloji gündeminin odak konularından biri. Dolayısıyla sızdırılan raporlar ve görseller sayesinde, Galaxy Note 9 hakkındaki tüm bilgilere sahibiz demek, çok da yanlış bir ifade olmayacaktır.

Zaten Samsung da bu durumun farkında olduğundan, Note 9 reklamlarını şimdiden yayınlamaya başladı.

Yayınlanan Note 9 reklamlarında, telefonun batarya kapasitesine, teknik özelliklerine ve dahili depolama alanına üstü kapalı göndermeler mevcut. Bu kısa reklam filmlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Görüldüğü üzere reklamlarda Galaxy Note 9’da bulunacak olan 4000 mAh’lık pile ve 512GB’lık dahili depolama alanına açık bir gönderme söz konusu. Ayrıca telefonun hızlı olacağı yani Snapdragon 845 yonga setiyle geleceği de üstü kapalı bir şekilde gözler önüne serilmiş.

Bu reklamlar şimdilik bize bilmediğimiz birşeyden bahsetmiyor. Zaten Note 9’a ilişkin bilmediğimiz yalnızca yeni nesil S-Pen’i kaldı diyebiliriz. Onun detaylarını da muhtemelen 9 Ağustos’taki etkinlikte göreceğiz.

10GB RAM’li Oppo R17 geliyor