Samsung Galaxy Tab S4 resmen duyuruldu!

1

Samsung, beklendiği üzere yeni amiral gemisi tabletini resmen duyurdu. İşte Galaxy Tab S4 ve tüm detayları!

Tab S4; 10.5 inç ekran, S-Pen, Snapdragon 835

Güney Koreli üreticinin iddialı tableti nihayet resmileşti. Ürün, bugün beklendiği üzere tanıtıldı ve büyük ilgi topladı. Pek çok yenilikçi özellik bir arada toplanmış durumda.

4

Dikkat çekici unsurlardan ilki DeX özelliği. Samsung’un daha önce denediğinin aksine bir standa ihtiyaç duymadan çalışan sistem, tabletinizi Windows’la çalıştırarak adeta basit bir dizüstüye dönüştürüyor. HDMI ile harici bir monitöre bağlamak, belki de önemli bir işinizi hızlı şekilde görmenizi sağlayacak. Ekstra sunulan klavye de bu açıdan önemli.

Teknik detaylar ise 10.5 inç 1600×2560’lık ekran ile başlıyor. Panel Super AMOLED. Kullanılan Dolby Atmos destekli 4 hoparlör, sözü geçen ekranla beraber video deneyimini ciddi olarak artıracak.

3

Cihazın gücünü aldığı yongaseti Qualcomm’un Snapdragon 835. 4 GB RAM ile eşlenen bu çipset, Android tablet pazarı için oldukça iddialı.

7300 mAh’lik batarya modelin en iyi yanları arasında. Kutudan da 15W gücünde bir şarj adaptörü çıkıyor.

2

Beklendiği üzere LTE (Cat.16 destekli model ile) opsiyonu da mevcut olacak. Yenilenmiş S-Pen’iyle şimdiden ön siparişe açılan amiral gemisinin fiyatlandırması ise şu şekilde;

64 GB Wi-Fi: 650 dolar/700 euro

256 GB Wi-Fi: 750 dolar

64 GB LTE: 760 euro

Galaxy Note 9 videoda ortaya çıktı