Galaxy Tab S4, iris tarayıcısına sahip olacak

iris

Yakında tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan Galaxy Tab S4’ün firmware yazılımı, tabletin iris tarayıcısı ile geleceği konusundaki bilgileri kesin hale getirdi. Cihaz ayrıca Akıllı Tarama teknolojisine de içeriyor olacak.

Son zamanlarda ortaya çıkan Galaxy Tab S4 görselleri yeni modelin fiziksel bir Home butonuna sahip olmadığını kesinleştirir nitelikteydi. Yayınlanmış olan görsel içeriklerde üründe arka ve ön kısımda parmak izi okuyucu olmadığı net bir biçimde gözüküyordu. Galaxy Tab S4’ün firmware dosyası tabletin parmak izi sensörü yerine iris tarayıcısı tercih edildiğini doğrular nitelikteydi.

Samsung tarafından üretilmiş olan tabletin yazılımda  Galaxy Tab S4’ün iris tarayıcısı ve şirketin Akıllı Tarama özelliğine sahip olacağını açıklayan bir video görüldü. Yüz tanıma ile göz taramayı tek çatı altında toplamış olan Akıllı Tarama, düşük ışık altında bile cihazınızın kilidini kolayca açmanızı sağlayarak kullanıcıya geniş bir kullanım yelpazesi sunmuş oluyor. Samsung, cihazı çok yönlü bir hale getirerek zorlu şartları bile kullanıcının lehine değiştiriyor. Örnek olarak yüz tanımanın zor olduğu koşullarda, göz tarama bunun yerini alarak (veya tam tersi) düşük ışık koşulları altındayken cihazınızın sizi tanımasını kesin hale getiriyor.

Galaxy Tab s4 modeli

Galaxy Tab S4 tanıtım tarihi ne zaman ?

Teknoloji devi Samsung, Galaxy Tab S4’ü ne zaman tanıtacağını henüz açıklamadı. Gelen bilgilere göre tablet önümüzdeki ay yapılacak olan  Galaxy Note 9 etkinliğinde duyurulmuş olacak. Diğer birtakım kaynaklar ise  IFA 2018 fuarında tanıtma ihtimalinin daha yüksek olduğunu vurguluyor.

Volkswagen satamadığı otomobilleri koyacak yer bulamıyor!