Xperia XZ2 vs iPhone X kamera karşılaştırması

xperia xz2 iphone

#İŞBİRLİĞİ

Bu seneki Mobil Dünya Kongresi’nde en çok merak edilen detaylardan birisi de Sony’nin yeni tasarım çizgisiydi. Japon teknoloji devi sonunda Omnibalance tasarım çizgisini terk ederek yeni bir görünümle karşımıza çıktı. Xperia XZ2 ile ortaya çıkan bu yeni tasarım çizgisi kimisine göre başarılı olsa da bazı kesimleri yeterince tatmin edemedi. Elbette Xperia XZ2 hakkında merak edilen tek şey tasarımı değildi. Sony’nin yeni kamera teknolojisi ile donattığı cihazın fotoğraf performansı da merak ediliyordu. Bu merakınızı gidermek adına piyasanın iki hit telefonunu karşı karşıya getirdik. Xperia XZ2 vs iPhone X kamera karşılaştırması ile sınırlı bir alanda, iki telefonla benzer pozlar almaya çalıştık. İşte sonuç.

Xperia XZ2 vs iPhone X kamera karşılaştırması! Peki kazanan kim?

Xperia XZ2 vs iPhone X kamera karşılaştırması ile ilgili detaylara geçmeden önce şunu belirtmek gerekiyor. Hali hazırda Sony kamera deneyimi konusunda uzman bir firma. Bilindiği üzere sektördeki pek çok akıllı telefon üreticisi de kamera parçaları ve aksesuarları için Sony’i tercih ediyor.

Fakat Apple’da bu konuda boş bir şirket değil. Keza geçmişteki iPhone modellerinin zamanına göre fotoğraf kalitesi açısından iyi işler çıkardığını söylemek yanlış olmaz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri Xperia XZ2 vs iPhone X kamera karşılaştırması ile başbaşa bırakalım. Elbette şunu da unutmamak gerekiyor. Çekim alanı kısıtlı olduğu için daha detaylı karşılaştırmanın önümüzdeki günlerde geleceğini de belirtelim.

Galaxy S9+ vs iPhone X kamera karşılaştırması için tıklayın

Görseller için buraya tıklayınız.

xperia xz2 vs iphone