Galaxy S9 ön siparişleri düşük seviyelerde gözüküyor

samsung s9

Güney Kore kaynaklarından gelen bilgilere göre Galaxy S9 ön siparişleri beklenenin altında seyrediyor. Bu durumun sebebi olarak ise hem az yenilik sunulması hem de fiyat politikası olarak gösteriliyor.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un amiral gemisi Galaxy S9 ön siparişleri beklenenin altında ilgi görmeye devam ediyor. Güney Koreli Yonhap Haber Ajansı’n göre Galaxy S9 ön siparişleri S8’le “aynı yada biraz daha düşük” seviyelerde devam ediyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan bir Samsung yetkilisi “Galaxy S9’un ön sipariş rakamlarının Galaxy S8’in ön sipariş rakamlarıyla benzer olduğuna inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

Yüksek fiyat politikası ve sunulan az miktarda yenilik ilgiyi azaltıyor

Samsung, Galaxy S9’un önceki model olan Galaxy S8’e göre çok daha fazla ön sipariş almasını bekliyordu. Her şeye rağmen Galaxy S8 kadar ön sipariş almış olması bile (iki günde 550.000 ön sipariş alarak rekora imza atmıştı) kabul edilebilir bir rakam olarak gösterilebilir.

Ortaya çıkan bu tabloda en önde gelen nedenler olarak fiyat politikası ve sunulan az miktarda yenilikten bahsetmek tüketicilerin ve basının ortak noktası olarak gözüküyor.

Aman Dikkat iPhone Akıllı Telefon lar 47 Yıl Kitleniyor!

Güney Kore kaynaklarından gelen bilgilere göre Galaxy S9 ön siparişleri beklenenin altında seyrediyor. Bu durumun sebebi olarak ise hem az yenilik sunulması hem de fiyat politikası olarak gösteriliyor.