Galaxy S9+ mı yoksa iPhone X mi? Hangisi daha sağlam?

2018'in en çok satan telefonu

Günümüz amiral gemisi modelleri teknik özellikleriyle oldukları kadar, tasarımlarıyla da göz kamaştırıyor. Elbette her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi, bu şık tasarım çizgisinin de önemli bir bedeli mevcut. Keza cam kaplama tasarımlar yüzünden artık telefonları ters olarak düşürdüğümüzde bile yüreğimiz ağzımıza geliyor. Çünkü bazı modellerde telefonun arka tarafını kaplayan camın değişim maliyeti, ekran değişim maliyetinden daha fazla. Dolayısıyla böyle bir durumda, telefonun ne derece sağlam olduğu bizler için büyük önem arz ediyor. Bu durumun farkında olan PhoneBuff isimli YouTube kanalı fiyat olarak birbirine en yakın iki modeli iPhone X ve Galaxy S9+’ı düşme testinde karşı karşıya getirdi. Peki kazanan kim oldu dersiniz?

Galaxy S9+ ve iPhone X düşme testinde karşı karşıya

Bilindiği üzere gerek iPhone X, gerekse de Galaxy S9+ şık bir tasarıma sahip. Bu şık tasarımda telefonun arka tarafını kaplayan cam tasarım çizgisinin de inkar edilemez bir önemi mevcut. Fakat bu cam tasarım kırıldığı zaman garanti kapsamına girmiyor. İşin kötü yanıysa bu cam modülü tamir ettirmek için hatırı sayılır bir meblağ ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Peki cam tasarım çizgisine sahip iki modelden hangisi daha sağlam dersiniz? iPhone X mi yoksa Galaxy S9+ mı? Bu sorunun yanıtını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz. İşte iki amiral gemisi modelinin düşme testinde verdikleri mücadele.

Uber uygulaması yasal mı yoksa korsan mı?