Samsung Galaxy S9 gece modu özelliği alıyor

Samsung galaxy s9 gece modu

Samsung Galaxy S9 gece modu özelliği bekleyenler için sevindirici bir haber geldi. Google Pixel cep telefonlarında ağırlıklı olarak kullanılan ve birçok akıllı telefon kullanıcısı tarafından tercih edilen gece modu özelliği, son olarak Galaxy S9 için geliyor. İşte Samsung Galaxy S9 modelinin gece modu özelliği ile ilgili haberimizin detayları.

Bundan kısa bir süre önce Samsung Galaxy S10 modelleri için gece modu özelliği getirilmişti. Şirket yoğun talep olması nedeniyle kameralardaki gece modu özelliğinin Galaxy S9 için de getirilmesine karar verdi. Kullanıcılar tarafından en çok merak edilen konulardan birisinin de cevabı bu şekilde verilmiş oldu.

Samsung Galaxy S9 gece modu güvenlik ekiyle geldi

Üst düzey amiral gemilerinde yer alan özelliklerin alt segmentte yer alan cep telefonlarına da eklenmesi, Samsung tarafından en çok kullanılan yöntemlerden bir tanesidir. Böylece bütçe dostu Samsung cep telefonları çok daha kullanışlı bir hale gelebiliyor.

Samsung gece modu

Hiç kimse Samsung şirketinin, Galaxy S9 modellerine gece modu getirecek kadar şaşırtacağını düşünmüyordu. Özellikle Samsung Galaxy S10+ modeli ile neredeyse aynı kalitede fotoğraf çekme özelliğine sahip olan Galaxy S9, bu sayede popülerliğini yitirmemiş olacak. Samsung, genellikle bütün cep telefonlarının sürekli olarak popüler olmasını istiyor.

Her ne kadar güncelleme bütün Galaxy S9 kullanıcılarına ulaşmasa bile, kısa bir zaman içerisinde neredeyse Galaxy S9 modellerinin tamamında kullanılabilecek. Eğer bu güncellemeyi alırsanız, düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere iletmeyi unutmayın.

Galaxy S9+ fiyatında büyük indirim!