Apple ve Samsung telefon sahipleri ne kadar bilgili?

Apple ve Samsung

Yapılan bir araştırmayla Apple ve Samsung telefon sahiplerinin telefonlarını ne kadar tanıdığı ortaya çıktı. Bakalım telefonunuzu ne kadar iyi tanıyorsunuz?

Teknolojinin ne kadar hızlı geliştiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Ancak firmalar bu teknolojileri bize sunmasına rağmen hala bazı kullanıcılar sahip oldukları ürünleri tam verimli bir şekilde kullanamıyor. Hatta bazı kullanıcılar cihazlarının hangi özelliklere sahip olduğunu bile bilmiyor. Sadece sahip olma duygusu ile sahip olunan teknoloji cihazlar için bugün bir araştırma yapıldı.

Apple ve Samsung telefon sahipleri telefonlarına ne kadar hakim?

Samsung ve Apple’ın telefonlarına sahip olan 2.000 kişi üzerinde yapılan araştırma durumun ne kadar vahim olduğunu gösteriyor. iPhone Xr sahiplerinin sadece yüzde 44’ü telefonlarının tüm özelliklerini biliyor. iPhone 7 sahiplerinin ise yüzde 56’sı cihazlarının özelliklerini bilmiyor. Hatta iPhone 7 sahiplerinin büyük bir bölümü telefonun su geçirmez özelliğine sahip olduğunun bile farkında değil.

iPhone X ve iPhone Xs sahiplerinin yüzde 50’sinden fazlası telefonunun özelliklerini biliyor. Samsung cephesinde de durum bir tık daha iyi. Galaxy S7 ve Galaxy S8 sahiplerinin yaklaşık yüzde 50’si telefonun özelliklerine hakimken, Galaxy S9+ sahipleri yüzde 71 ile en bilinçli kullanıcı kitlesi oluyor.

Galaxy Note 10 tanıtım tarihi açıklandı!

Son olarak Galaxy S7, Galaxy S8 ve Galaxy S9 sahiplerinin sadece yüzde 40’ının telefonlarında kablosuz şarj olduğunu bildiklerini belirtelim. Peki, siz telefonunuzun tüm özelliklerine hakim misiniz?

Apple ve Samsung