Samsung Galaxy S8 çıkış tarihi Nisan 2017’ye sarkabilir!

Samsung Galaxy S8 2

Samsung Galaxy S8 çıkış tarihi ile ilgili Güney Kore’den ilginç bir haber geldi. Telefon, beklenenden daha geç gelebilir!

İlk Galaxy S modelinden bu yana Samsung, her yılın ilk çeyreğinde yeni bir amiral gemisiyle karşımıza çıkıyordu. Geleneksel hale gelen “Samsung Unpacked” etkinliklerinde bu yıl bir değişiklik bekleniyor. Samsung Galaxy S8 çıkış tarihi 2017 yılının ikinci çeyreğine sarkması söz konusu.

Galaxy S8 çıkış tarihi ne olacak?

Ocak 2017’de düzenlenecek olan CES 2017’yi pas geçecek olan Samsung, MWC 2017’yi de pas geçebilir. Eğer iddialar doğruysa Samsung, sadece Galaxy S8 modeline özel bir etkinlik düzenleyecek. Söz konusu etkinlik Nisan 2017’de ABD New York’ta düzenlenecek. Hatta şimdiden Samsung’un yeni telefonunu tanıtacağı etkinlik için bir salon kiraladığı bile söyleniyor.

Atılacak olan bu adımla birlikte Samsung, yeni modeli için 2 aylık ek bir süre kazanmış olacak. Bu sayede cihazın test sürecine daha fazla vakit kalacak. Bunun yanı sıra yeni cihazın pazarlamasında, Galaxy S8’e özel bir etkinlik yapılmasının katkı sağlayabileceği düşünülüyor.

Çift kamera teknolojisi, çerçevesiz ekran tasarımı, yeni ve merakla beklenen yapay zeka destekli sesli asistan, ekran üzerinden parmak izi okuma teknolojisi gibi heyecan verici yeniliklerle beklenen Samsung Galaxy S8 modeli, 2017 yılının iddialı amiral gemilerinden biri olacak.

Apple AirPods hakkında bilinmesi gereken 7 önemli özellik!